4e sprint Prinses Maxima Centrum met De Vitaliteitsmonitor afgerond

oktober 2019
Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie heeft haar programma om te investeren in vitale medewerkers bij klaar. Deze week werd de 4e en laatste sprint afgerond.

Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie heeft de ambitie geuit te willen investeren in vitale medewerkers. Om de juiste keuzes te maken waar wel/niet aandacht aan te besteden, is WELDER ingeschakeld. Met De Vitaliteitsmonitor worden de juiste afwegingen gemaakt. Met een interne werkgroep, een afspiegeling van de organisatie, zijn vier sprints doorlopen.

Tijdens de eerste sprint werd met de werkgroep een visie op vitale medewerkers bepaald. In een tweede sprint is met de werkgroep bepaald hoe goed het Máxima momenteel presteert op de 18 aspecten van vitale medewerkers. Als onderdeel hiervan is een enquête verspreid onder de 1.200 medewerkers. In een derde sprint zijn de ambities en prioriteiten bepaald, waarmee een focus in het programma is aangebracht. In een vierde en laatste sprint zijn hier concrete acties aan gekoppeld. Deze worden momenteel uitgewerkt naar een praktisch, zinvol en concreet programma voor vitale medewerkers.

Start nu met jouw medewerkers-app voor €180 per maand