Blog

WELDER viert ranking in de Main Software 50 Benelux

1 december 2023

Op 16 november 2023 zijn de Main Software 50 Awards uitgereikt aan de vijftig meest succesvolle softwarebedrijven in de Benelux. Deze awards worden uitgereikt aan uitmuntende bedrijven in de software-sector. WELDER eindigde als nieuwkomer in de Main Software 50 op plaats 36.

Main Software top 50 podium met sprekers

Jaarlijkse prijsuitreiking

Elk jaar worden de Main Software 50 Awards georganiseerd, een initiatief van Europese software-investeerder Main Capital Partners. Met als doel om software-organisaties te verbinden en te inspireren, worden uitmuntende bedrijven in de sector in het zonnetje gezet. Dit jaar - alweer de 12e editie van de Award Show - was WELDER uitgenodigd voor de ceremonie, om samen met andere innovatieve softwarebedrijven de successen van het afgelopen jaar te vieren en kennis te delen.

Ranking op basis van harde data

De lijst met winnaars bestaat uit de vijftig best-presterende, niet-beursgenoteerde softwarebedrijven in de Benelux. Ondernemingen moeten minimaal een miljoen euro omzet draaien en worden ook beoordeeld op zaken als omzet, omzetgroei, winst, terugkerende omzet, omzet via de cloud, omzet buiten de thuismarkt en omzet via partnerkanalen. De ranking is daarmee gebaseerd op harde bedrijfsgegevens en wordt gecontroleerd door onafhankelijke onderzoeksorganisatie Dialogic.

Award voor WELDER

Op een sfeervolle ceremonie met live muziek in DeFabrique in Utrecht waren Maarten Schellekens en Jelle Staal namens WELDER aanwezig om de award voor de 36e plaats in de Main Software 50 in ontvangst te nemen. Tijdens de ceremonie werden de meest uitmuntende bedrijven in de ranglijst bekroond met een award. Daarnaast was er voldoende gelegenheid om te netwerken en ervaringen en kennis uit te wisselen met de ruim 200 aanwezige software-ondernemers. Voor WELDER is de prijs een mooie erkenning voor een jaar waarin het veel heeft geïnvesteerd in groei en innovatie. Ook al 'zijn het maar cijfers', het geeft toch een goede boost richting de toekomst!

Start nu met jouw medewerkers-app voor €180 per maand