Blog

WELDER pakt brons bij FD Gazelle 2023

23 november 2023

Voor de twintigste keer bekroonde het Financieel Dagblad in Theater Amsterdam de 1003 FD Gazellen van 2023. Nieuwkomer WELDER was één van die FD Gazellen 2023 en ontving de bronzen award voor snelst groeiende bedrijf van Nederland.

WELDER in top 3

Tijdens een sfeervolle uitreiking ontving WELDER de derde prijs voor snelst groeiende bedrijf van Nederland in Regio Zuid. Maarten Schellekens en Jelle Staal waren namens WELDER aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Het was een kroon op een fantastisch jaar, waarin WELDER honderden klanten heeft kunnen bedienen met haar innovatieve HR-software.

Alles-in-één software

Met de alles-in-één software van WELDER houden bedrijven grip op alle HR-processen. Of het nu gaat om onboarding, ontwikkelgesprekken, interne communicatie, e-learnings, medewerkersonderzoeken of offboarding: met WELDER heeft elke organisatie alles wat nodig is voor een modern HR-beleid overzichtelijk bij elkaar in één tool.

Totstandkoming ranglijst

De ranglijst wordt bepaald per regio en per omzetklasse. Daarbinnen wordt gekeken naar omzetgroei, relatieve werknemersgroei en winstmarge. Het aantal punten bij de omzetgroei telt twee keer zo zwaar mee als personeelsgroei en winstmarge. Het puntentotaal bepaalt de eindrangschikking. Bij een gelijk aantal punten is de omzetgroei doorslaggevend.

Belang van de FD Gazellen Awards

Voor WELDER is de derde prijs een teken dat het op koers ligt om alle ambities op het gebied van werkgeluk waar te maken. Doordat personeelsgroei ook wordt meegenomen in de ranglijst, biedt het daarnaast een mooie graadmeter voor de maatschappelijke bijdrage aan de werkgelegenheid. Zo wisten alle FD Gazellen van dit jaar samen zo'n 16.500 banen te creëren.

Start nu met jouw medewerkers-app voor €180 per maand