2021
oktober
Tools MyCompany MyAcademy MySurvey

Klantcase: Van Eijk Groep

5 oktober 2021
Klantcase: Van Eijk Groep
Eén van de meest toonaangevende totaalleveranciers van schildersproducten en -gereedschappen, de Van Eijk Groep, ging aan de slag met MyCompany en MyAcademy van WELDER. Het bijeenbrengen van communicatie, kennis en opleidingen binnen 18 verschillende filialen was de grootste uitdaging voor de Van Eijk Groep. Bekijk in deze video hoe zij de implementatie van MyCompany en MyAcademy hebben ervaren!
Lees meer >
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey

Ontbijtsessie in Oss

5 oktober 2021
Ontbijtsessie in Oss
Afgelopen week hebben verschillende ondernemers uit Oss de DI-scan ingevuld. Waarna zij kennis, ervaringen én oplossingen hebben uitgewisseld over de inzetbaarheid van medewerkers. Zij zijn met een hoop praktische tips naar huis gegaan! Ook een keer een ontbijtsessie bijwonen? Stuur ons een berichtje via info@welder.nl
september
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey

Integratie HR-systemen

28 september 2021
Integratie HR-systemen
Medewerkers komen bij je in dienst, downloaden jouw eigen bedrijfsapp en hebben zo direct toegang tot alles rond de persoonlijk ontwikkeling. Maar met slimme koppelingen hebben medewerkers ook toegang tot je systemen waarmee medewerkers uren registreren of facturen accorderen. WELDER koppelt onder andere met AFAS, NMBRS, Easyflex en Loket. Da’s handig! Ook jouw bedrijfsapp koppelen met je favoriete HR-systeem? Stuur ons een berichtje op info@welder.nl
Tools MyAcademy MySurvey

Digitaal delen van nieuwe CAO

14 september 2021
Digitaal delen van nieuwe CAO
Voor sommige organisatietakken is er weer een nieuwe CAO. Wist je dat je deze gemakkelijk kunt delen met MySurvey en MyAcademy? Stuur een korte survey uit waarmee iedereen de CAO kan downloaden en aangeven of deze na het lezen duidelijk is. Borg vervolgens de CAO in de academy, zodat iedere medewerker deze altijd op ieder gewenst moment kan nalezen. Benieuwd hoe we jouw CAO kunnen waarborgen? Stuur ons een berichtje!
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey

Nieuw: Big Five Persoonlijkheidstest

14 september 2021
Nieuw: Big Five Persoonlijkheidstest
Met de Big Five Persoonlijkheidstest verkrijgen jouw medewerkers snel en laagdrempelig meer inzicht in eigen karakter en natuurlijke talenten. Na het beantwoorden van 120 stellingen wordt een uitgebreid persoonlijkheidsrapport toegestuurd waarin dieper wordt ingegaan op onderliggende facetten. Een handig hulpmiddel dat handvatten geeft voor een goed gesprek over de ontwikkeling van jouw medewerkers! Benieuwd? Vraag een gratis demo aan!
Tools MyCompany

Communiceren met Company Account

7 september 2021
Communiceren met Company Account
Met een company account kun je organisatiebrede informatie communiceren op de tijdlijn. Is deze informatie alleen geldig voor een bepaalde groep in de organisatie? Dan kun je voortaan met hetzelfde company account ook een bericht plaatsen in een groep. Dit doe je door bij het aanmaken van het bericht een groep te selecteren. Selecteer je geen groep, dan verschijnt het bericht gewoon voor iedereen op de tijdlijn.
Tools MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey

Video's plaatsen in de app

7 september 2021
Video's plaatsen in de app
Niet alleen video’s vanaf YouTube zijn te plaatsen in de app, want sinds kort worden ook Vimeo video’s ondersteund op alle content pagina’s. Het plaatsen van een Vimeo video werkt op dezelfde manier als een YouTube video; kopieer en plak de link dan toont de app automatisch de video. Veel kijkplezier!
augustus
Tools MyCompany

Community actie: Succes van de dag

10 augustus 2021
Community actie: Succes van de dag
We staan te weinig stil bij de resultaten die we behalen. Dat moet anders. Want wanneer we vragen naar jouw laatst behaalde succes, horen we vaak “och, het stelt niks voor” of “dat hoort toch gewoon bij mijn werk?” Herkenbaar? Wij zijn van mening dat het vieren van successen wel degelijk van belang is. Zéker nu we wat meer op afstand werken. Daarom de community actie Succes van de dag. Om medewerkers zo na te laten denken over hun behaalde successen, persoonlijk of met het team. Door deze online te delen, vier je niet alleen samen, maar inspireer je elkaar ook.
Tools MyCompany

Events op tijdlijn

10 augustus 2021
Events op tijdlijn
Wanneer je extra aandacht wilt geven aan een belangrijk, leuk of niet-te-missen event binnen jouw organisatie, kun je het event ook op de mobiele tijdlijn plaatsen. Selecteer hiervoor het vinkje tijdens het aanmaken van het event. Op deze manier verschijnt het event, net als een community actie, bovenaan op de mobiele tijdlijn totdat de einddatum is bereikt.
Tools MyVIP

Themavragen kopiëren

3 augustus 2021
Themavragen kopiëren
Voortaan geen themavragen meer overtypen bij het aanmaken van een nieuwe gesprekscyclus. Vanaf heden kun je een kopie maken van eerder gebruikte themavragen. Bij het aanklikken van de module Themavragen krijg je de vraag of je nieuwe vragen wilt maken of een kopie van bestaande vragen.
Tools MyNewJob MySurvey

Uitnodigingen specifiek versturen

3 augustus 2021
Uitnodigingen specifiek versturen
Met MyNewJob, MySurvey én de bijbehorende courses kun je vanaf heden automatisch een uitnodiging (taak) laten versturen naar een (selecte) groep gebruikers. Bijvoorbeeld gebruikers van een bepaalde afdeling of met een bepaalde functie. Daarnaast kun je deze uitnodigingen koppelen aan een specifieke datum of aan de in-/uit-dienst datum van de gebruiker. Op deze manier ontvangen gebruikers automatisch een uitnodiging en kunnen zij zelfstandig aan de slag!
Tools MyNewJob MySurvey

Statistieken uitgebreid

3 augustus 2021
Statistieken uitgebreid
Niet alleen het gebruikers dashboard is deze maand uitgebreid, ook de statistieken van MySurvey en MyNewJob. Voortaan zit er achter het tabblad MySurvey en MyNewJob een view waarin alle scans inzichtelijk worden gemaakt. Daarnaast is er ook de optie om een export te downloaden met een overzicht van de resultaten van alle scans.
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey

Dashboard gebruiker uitgebreid

3 augustus 2021
Dashboard gebruiker uitgebreid
Er zijn twee nieuwe blokken toegevoegd aan het Dashboard van de gebruiker. In het blok Lopende Cursussen wordt een lijst getoond van de cursussen waar een gebruiker op dat moment mee bezig is. In het andere blok, Cursussen, wordt de gemiddelde score van de afgeronde cursussen weergegeven en hoeveel cursussen een gebruiker in totaliteit heeft afgerond. Beide blokken worden alleen weergegeven indien de info ook beschikbaar is. Aan de slag met cursussen? Stuur ons een berichtje!
juli
Tools MyCompany

Community management C'park Bata

27 juli 2021
Community management C'park Bata
Offline én online vormt C’park Bata een hechte community! Mooi om te zien dat zij onder andere met behulp van WELDER tools als multi-tenant locatie een community facilitator-rol kunnen vervullen. Lees het artikel over community management bij C'park Bata hier
Lees meer >
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey

Zomerstyling voor al onze platformen

26 juli 2021
Zomerstyling voor al onze platformen
De zomervakantie is daar! Tijd om de sleur te doorbreken. Daarom krijgen onze platformen en apps vanaf woensdag 4 augustus een zomers tintje! De header, achtergrond en het menu worden tijdelijk aangepast. Daarnaast verschijnt er bij iedere profielfoto een parasolletje. Zo hopen wij het zomerse gevoel ook een beetje op iedere (thuis)werkplek te kunnen brengen! Liever geen (tijdelijk) zomers tintje in jullie digitale omgeving? Stuur ons een berichtje op support@welder.nl
Tools MyCompany

Community actie: Favoriete vakantiebestemming 2021 ☀️

7 juli 2021
Community actie: Favoriete vakantiebestemming 2021 ☀️
De zomervakantie komt er aan! Tijd om de sleur te doorbreken. Onderzoek zegt dat we gelukkiger worden van iets ‘ervaren’ dan iets ‘kopen’. De voorpret en ervaring van een vakantie kan dat geluksgevoel oproepen! Het delen van vakantieherinneringen, -foto’s en -ervaringen is een uitgelezen kans om dat gevoel zo lang mogelijk in de app vast te houden. Zo verbind je collega’s kriskras door de organisatie en leer je elkaar (beter) kennen. Houd je notities bij de hand om al die goede inspiratie en tips te onthouden! Deze actie ook inzetten? Stuur een berichtje naar support@welder.nl
Tools MyNewJob MySurvey

Nieuw: Cursussen

7 juli 2021
Nieuw: Cursussen
Een cursus aanbieden, met verschillende onderdelen/fases, om nieuwe medewerkers te onboarden of kennis bij te spijkeren middels een E-learning. Het kan met de nieuwe cursus module van MyNewJob en MySurvey. Maak verschillende scans aan en bundel deze tot één cursus die medewerkers gemakkelijk zelf kunnen doorlopen. Via de Beheerdersknop in het menu beheer je de cursussen en koppel je deze aan een medewerker of op functieniveau. Onboarden, kennis bijspijkeren of medewerkerstevredenheid meten ging nog nooit zo gemakkelijk! Meer weten? Stuur een berichtje naar support@welder.nl
Tools MyAcademy

Nieuw: Loopbaanpad

7 juli 2021
Nieuw: Loopbaanpad
Welke functies zijn er allemaal binnen jullie organisatie? Welke opleidingen en cursussen hebben medewerkers nodig om door te kunnen groeien in hun vakgebied? Of om een andere functie te beoefenen? Het Loopbaanpad brengt dit in kaart. Hier krijgen medewerkers meer inzicht in de eigen functie en in mogelijke vervolgopties in hun carrière. Selecteer in het ronde organogram een functie en ontdek welke stappen kunnen worden gezet om door te groeien naar deze functie. Koppel opleidingen en cursussen aan verschillende functies. En bespreek tijdens de module Ambitie in het VIP-gesprek waar de medewerker heen wilt in zijn/haar carrière. Meer weten over het Loopbaanpad? Stuur een berichtje naar support@welder.nl
Tools MyCompany

Bericht favoriet maken

6 juli 2021
Bericht favoriet maken
Op de tijdlijn like je berichten of je laat een reactie achter. Maar nu kun je berichten ook favoriet maken door op het sterretje rechts bovenaan het bericht te klikken! Favorieten zijn natuurlijk persoonlijk en daarom ziet alleen jij ze in een apart bewaarde tijdlijn. Een verzameling van jouw favoriete berichten vind je terug via de knop in het menu.
Tools MyCompany

Plek op tijdlijn bepalen

5 juli 2021
Plek op tijdlijn bepalen
Verjaardagen en community acties zijn een belangrijk onderdeel van de tijdlijn. Standaard worden deze op plek 2 en plek 4 op de tijdlijn getoond, maar je kunt deze plek(ken) ook wijzigen! Zo kun je er voor zorgen dat de verjaardagen en/of community acties sneller onder de aandacht komen. Voor het wijzigen van de plek ga naar Beheer > Instellingen > Zoek op Verjaardag of Community actie > Wijzig het cijfer van de plek.
juni
Tools MyVIP Updates

Gespreksuitnodiging naar tweede leidinggevende

4 juni 2021
Gespreksuitnodiging naar tweede leidinggevende
Standaard worden gespreksuitnodigingen alleen naar de eerste leidinggevende van een medewerker verstuurd. Maar nu is er ook de mogelijkheid om de gespreksuitnodiging naar de tweede leidinggevende te versturen. Dit wordt aangeboden op het moment dat het gesprek met de medewerker wordt ingepland. Onderaan het blok Inplannen kun je het vinkje om de tweede leidinggevende uit te nodigen aanvinken.
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey Updates

⚽ Juichen met EK design in de app! ⚽

4 juni 2021
⚽ Juichen met EK design in de app! ⚽
Na een jaar wachten, is het komende maand feest voor onze voetballiefhebbers. Het EK gaat eindelijk plaatsvinden! Daarom krijgen al onze klanten vanaf maandag 7 juni een EK-tintje in hun digitale omgeving! De header en achtergrond worden tijdelijk aangepast en ook in het menu verschijnt er een achtergrondje. Zo hopen we ook een beetje het EK-gevoel op iedere (thuis)werkplek te kunnen brengen!
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey Updates

Alle notificaties markeren als gelezen

3 juni 2021
Alle notificaties markeren als gelezen
Notificaties worden rechts bovenin door middel van het belletje aangegeven. Wanneer je op het belletje klikt, verschijnen jouw ongelezen notificaties én jouw meest recente notificaties die wel gelezen zijn. Om alle notificaties in één keer op gelezen te zetten, is er een nieuwe knop toegevoegd. Namelijk: het symbool van twee vinkjes. Klik je op deze twee vinkjes, dan worden alle notificaties in één keer op gelezen gezet. Handig!
Tools MyVIP Updates

Instelling van herinneringsmail

3 juni 2021
Instelling van herinneringsmail
Voorheen kon een herinneringsmail voor werkafspraken alleen worden verstuurd naar leidinggevenden. Deze instelling is gewijzigd. Voortaan kunnen ook medewerkers en tweede leidinggevenden zeven dagen voor het verstrijken van de deadline voor gemaakte werkafspraken een herinneringsmail ontvangen. Wil je deze instelling instellen en/of wijzigen, vraag er naar bij je contactpersoon van WELDER of stuur een mailtje naar support@welder.nl
mei
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey Updates

Nieuwe gebruikersvoorwaarden Whatsapp

28 mei 2021
Nieuwe gebruikersvoorwaarden Whatsapp
Door nieuwe gebruikersvoorwaarden doen veel organisaties Whatsapp in de ban! Zo ook de gemeenteraad van Delft. WhatsApp slaat namelijk per 15 mei gebruikersdata op en deelt dat met moederbedrijf Facebook. Zo heb je afgelopen zaterdag akkoord moeten gaan met de nieuwe voorwaarden om de berichtendienst te kunnen blijven gebruiken. Daarom stappen veel organisaties over op alternatieven. Zo’n alternatief is een eigen bedrijfsapplicatie. Met WELDER richt je een eigen app helemaal op maat in en heb je één digitaal platform waarmee je de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker goed waarborgt. Nieuwsgierig? Vraag een gratis demo aan of neem contact met ons op!

MKB-Idee aanvraag goedgekeurd!

18 mei 2021
MKB-Idee aanvraag goedgekeurd!
Dit jaar is er een nieuwe subsidie beschikbaar om belemmeringen in de leercultuur weg te nemen. WELDER heeft een aanvraag gecoördineerd en opgesteld voor vijf bedrijven in en rond de agrifoodsector: Bakkerij de Paauw, Amacore, Open Seas, Trans-Imex en Hobij. Afgelopen week kwam het verlossende woord: de subsidie behoorde bij de beste 65 (van 260) aanvragen! In totaal komt er een mooi budget beschikbaar om een schitterend leer- en ontwikkelplatform neer te zetten binnen deze bedrijven. Op maandag 17 mei vond er een feestelijke uitreiking plaats door staatssecretaris Mona Keijzer en minister Wouter Koolmees. WELDER feliciteert de bedrijven met hun toegekende subsidie!

Digitale ontbijtsessie voor bedrijven uit Noordoost-Brabant: meld je gratis aan!

18 mei 2021
Digitale ontbijtsessie voor bedrijven uit Noordoost-Brabant: meld je gratis aan!
Als organisatie aantonen dat je effectief investeert in de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Hoe doe je dat? En hoe doen anderen dat? Op dinsdag 8 juni organiseren wij in samenwerking met Noordoost-Brabant werkt een digitale ontbijtsessie voor ondernemers uit Noordoost-Brabant. Met andere ondernemers kennis, ervaringen én oplossingen uitwisselen over de inzetbaarheid van medewerkers. Meld je aan via slim@noordoostbrabant.nl én vergeet je eigen kop koffie niet! ;-)
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey

Nieuwe promo video's WELDER

17 mei 2021
Nieuwe promo video's WELDER
Onze producten vernieuwen constant, daarom onze promo video’s ook! Met WELDER heb je alles voor de ontwikkeling van jouw medewerkers op één digitaal platform goed geborgd. Check de video’s van onze verschillende producten waarmee wij de vitaliteit en inzetbaarheid van jouw mensen verhogen! Bekijk ze hier allemaal
Lees meer >
Tools MyVIP MyCompany Updates

Instelbare knop notities

6 mei 2021
Instelbare knop notities
Met de notitieknop onderaan in het menu, maak je op ieder gewenst moment een privé aantekening. Voorheen stond deze knop standaard in het menu, voortaan is deze ook in de header te plaatsen of te verwijderen. De notitieknop beheer je, net als alle andere menu knoppen, via Beheer > Menu & Header.
Tools MyCompany MyNewJob MySurvey Updates

Uitbreiding statistiek tabbladen

4 mei 2021
Uitbreiding statistiek tabbladen
De statistieken zijn uitgebreid met de tabbladen MyCompany, Mysurvey en MyNewJob. Onder het tabblad MyCompany kun je voortaan de activiteit van gebruikers en de tijdlijn meten. Met de tabbladen MySurvey en MyNewJob kun je gemakkelijk per medewerker, afdeling of organistiebreed zien hoe vaak surveys zijn ingevuld en/of hoe ver iedereen is in zijn/haar onboarding.
Tools MyVIP Updates

Inplannen zonder voorbereiden

4 mei 2021
Inplannen zonder voorbereiden
VIP-gesprekken kunnen al worden voorbereid zonder deze daadwerkelijk in te plannen. Voortaan is er ook de mogelijkheid om VIP-gesprekken in te plannen zonder deze (geheel) voor te bereiden. Hierdoor kunnen medewerkers direct nadat het gesprek is ingepland, het gesprek met hun leidinggevende voorbereiden. Let op: je dient wel de verplichte aantal competenties te hebben gekozen, zodat medewerkers zichzelf kunnen beoordelen op deze competenties. Vaak gebeurt dit al automatisch middels functieprofielen.
Tools MyCompany Updates

Nieuwe look beheer company accounts

4 mei 2021
Nieuwe look beheer company accounts
Het beheer van company accounts heeft een nieuwe look gekregen! Voortaan wordt er een berichtenoverzicht getoond van de verschillende company accounts binnen jouw organisatie. Via het menu 'Company Accounts' kun je filteren op company account, company accounts beheren en toevoegen. Met de knop 'Nieuw' maak je een nieuw bericht voor een company account naar keuze. Op deze manier houd je gemakkelijk overzicht over de berichtgeving binnen jouw interne community.

Neem deel aan de SLIM subsidie voor samenwerkingsverbanden

4 mei 2021
Neem deel aan de SLIM subsidie voor samenwerkingsverbanden
In juni start er weer een nieuwe inschrijfronde van de SLIM subsidie. Deze keer zijn de samenwerkingsverbanden aan de beurt. Een mkb-onderneming kan met minimaal 1 andere mkb-onderneming zich aanmelden om gezamenlijk het leren en ontwikkelen binnen de organisaties verder vorm te geven. Heb je interesse? Of wil je meer informatie hebben over deze regeling? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen je graag verder!
april
Tools MyCompany

Een app introduceren: praktijkvoorbeeld LXA Advocaten

16 april 2021
Een app introduceren: praktijkvoorbeeld LXA Advocaten
Een app introduceren binnen een organisatie. Dat klinkt zo gemakkelijk, maar hoe kun je dat eigenlijk het beste aanpakken? Dit kan natuurlijk heel groot, of juist klein. Belangrijk is vooral om een aanpak te kiezen die past bij jullie organisatie. LXA Advocaten bedacht zo’n actie!
Lees meer >
Tools MyVIP Updates

Workshop inrichten van een moderne gesprekscyclus

13 april 2021
Workshop inrichten van een moderne gesprekscyclus
Ontwikkelgesprekken zijn enorm belangrijk om als organisatie samen te kunnen leren en groeien en te zorgen voor vitale en tevreden medewerkers. Maar hoe richt je een gesprekscyclus in en zorg je er nu voor dat deze zo goed mogelijk wordt doorlopen? In de workshop Inrichten van een moderne Gesprekscyclus ga je aan de slag met een verbeterplan en ambities rondom jullie huidige cyclus. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk deze video!
Tools MySurvey Updates

Uitbreiding functionaliteiten MySurvey

6 april 2021
Uitbreiding functionaliteiten MySurvey
MySurvey heeft drie nieuwe functionaliteiten! Zo kan er voortaan onder het tabblad ‘Uitnodigingen’ worden ingesteld na hoeveel dagen de gebruiker een herinneringsmail moet krijgen om een Survey in te vullen. Hierbij worden het aantal dagen ingevuld (bijv. 30). Ook is het nu mogelijk om individuele gebruikers uit te nodigen voor een Survey. Daarnaast is het toevoegen van een vraag iets uitgebreid. Er verschijnt nu een venster waarin de verschillende soorten vraagopties worden weergegeven, inclusief het kopiëren van een eerder gemaakte vraag.
Tools MyVIP Updates

Gespreksverslag in AFAS dossier van medewerker

6 april 2021
Gespreksverslag in AFAS dossier van medewerker
Gespreksverslagen worden voortaan middels een pdf toegevoegd aan het persoonlijke profiel van de medewerker. Daarnaast bieden we ook de optie om deze gespreksverslagen automatisch in het AFAS dossier van de betreffende medewerker op te slaan. Voorwaarde is wel dat je/jouw werkgever al beschikt over AFAS en een koppeling heeft met de WELDER omgeving. Vraag naar de mogelijkheden bij je WELDER contactpersoon!
Tools MyVIP Updates

Gespreksverslag op persoonlijke profiel pagina

6 april 2021
Gespreksverslag op persoonlijke profiel pagina
Na het afronden en accorderen van een gesprek, blijft het gespreksverslag voor de medewerker toegankelijk via ‘Mijn gesprekken’. Voortaan wordt dit gespreksverslag ook middels een pdf toegevoegd aan het persoonlijke profiel van de medewerker. Onder het tabblad ‘Mijn ontwikkeling’ worden de gespreksverslagen toegevoegd in het blokje ‘Bestanden’. Op deze manier blijven alle gespreksverslagen voor de medewerker gemakkelijk en overzichtelijk bewaard en bereikbaar op één plek.
Tools MyVIP Updates

Per competentie een toelichting geven

6 april 2021
Per competentie een toelichting geven
Tijdens het beoordelen van de competenties van een medewerker in MyVIP, is het soms wenselijk om een toelichting te kunnen geven op deze beoordeling. Daarom is het voortaan mogelijk om per competentie een toelichting te geven. Ook de optie om een algemene toelichting te geven op de gehele beoordeling, blijft onderaan de module mogelijk!
Tools MyCompany Updates

Community actie jaarkalender

6 april 2021
Community actie jaarkalender
Afgelopen maart hebben we je geïnformeerd over de community actie Nationale Complimentendag. Dit was voor een groot aantal klanten en leuke toevoeging op de tijdlijn van hun platform. Niet alleen voor de fun, maar ook voor wat extra positiviteit en leren complimenteren (communiceren). Voor de rest van het jaar hebben we een activiteitenkalender gemaakt om jouw interne 'community' te activeren en motiveren! Uiteraard zullen we je elke maand vrijblijvend voorzien van uitgebreide input, teksten en beelden om deze community actie een plek te geven op jouw platform. Benieuwd naar de eerst volgende community actie? Neem contact op met jouw WELDER contactpersoon.
maart
Tools

Nieuwe promo video WELDER

23 maart 2021
Nieuwe promo video WELDER
Onze producten vernieuwen constant, dus daarom onze promo video ook! Met WELDER heb je alles voor de ontwikkeling van jouw mensen op één digitaal platform goed geborgd. Wij richten de applicatie helemaal op maat in, zodat jouw medewerkers een eigen bedrijfsapp downloaden. Trots op het resultaat, dus het delen waard! Check ‘m hier
Lees meer >

Digitale beurs: HRM in de overheid

23 maart 2021
Digitale beurs: HRM in de overheid
Aanstaande donderdag 1 april geven wij een presentatie tijdens het digitale congres HRM in de Overheid. Met het congres ben je in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid. Het thema is: ‘De HR Relatie in een transformerende overheid: vertrouwen, verbinding en vakmanschap’. Gratis bijwonen? Stuur ons een bericht!

Subsidievouchers voor mkb's in regio Noordoost-Brabant

23 maart 2021
Subsidievouchers voor mkb's in regio Noordoost-Brabant
Agrifood Capital en VNO-NCW Brabant Zeeland vinden dat duurzame inzetbare medewerkers cruciaal zijn. Dat leidt tot interessante programma’s waarmee je gebruik kunt maken van subsidievouchers om te investeren in het leren en ontwikkelen van jouw medewerkers. Is jouw midden- of kleinbedrijf gevestigd in Noordoost-Brabant? Dat is mooi, want dan heb je recht op de regionale subsidievouchers waarmee 60% tot 100% van je kosten worden vergoed! Zonder bijkomende administratie! Neem voor meer informatie of het aanvragen van een voucher contact met ons op.
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey Updates

Geef gebruikers extra rechten met een rol

10 maart 2021
Geef gebruikers extra rechten met een rol
Het beheren van een online omgeving is belangrijk, maar kost soms ook veel tijd. Het zou dan fijn zijn als er andere gebruikers zijn die hun steentje kunnen bijdragen, maar die je misschien niet direct de volledige beheerdersrechten van het platform wilt geven. Daar hebben we nu een oplossing voor! Voortaan kun je een rol toewijzen aan een gebruiker, waarmee hij/zij een stukje beheerdersrecht krijgt. Zo kan je een gebruiker bijvoorbeeld het recht geven om de eventkalender te bewaken, het beheer van MyAcademy op zich te nemen of Community manager te worden. Een rol toekennen aan een gebruiker kan via Beheer > Gebruikers > Het desbetreffende gebruikersprofiel > Vink onderaan de juiste rol aan > Opslaan.
Tools MyCompany Updates

Events op tijdlijn

2 maart 2021
Events op tijdlijn
Evenementen worden er vandaag de dag helaas weinig georganiseerd. Maar 'events' zijn eigenlijk ook gebeurtenissen zoals jubilea, (online) trainingen en cursussen. Onder elk event hebben gebruikers de mogelijkheid om een reactie te posten. Indien je aangemeld bent voor dit event, komen deze reacties en berichten op deze zgn. event-tijdlijn óók voorbij in je gewone tijdlijn op de homepage. Zo kun je na aanmelding heel makkelijk alle event specifieke berichten blijven volgen in aanloop of na afloop van het event.
Tools MyVIP Updates

Persoonlijke doelstellingen bepalen

2 maart 2021
Persoonlijke doelstellingen bepalen
Als beheerder kun je voortaan in één keer voor alle medewerkers óf medewerkers met dezelfde functie, dezelfde persoonlijke doelstellingen aanmaken. Niet meer oneindig kopiëren dus. De doelstellingen kunnen worden aangemaakt met behulp van een template via Beheer > Instellingen > Template doelstellingen. Let op: dit geldt niet voor team- en organisatiedoelstellingen.
februari
Tools MyCompany

Nationale Complimentendag; een waardevolle community actie!

23 februari 2021
Nationale Complimentendag; een waardevolle community actie!
Aanstaande 1 maart is het Nationale Complimentendag, iets wat óók WELDER aangaat. Wij geven namelijk niet alleen advies in het voeren van een goed gesprek, maar ook in community management.
Lees meer >
SLIM subsidie

Nieuwe aanvraagronde SLIM subsidie

23 februari 2021
Nieuwe aanvraagronde SLIM subsidie
Investeren in het leren en ontwikkelen van jouw medewerkers én AL je externe kosten vergoed? Schrijf je in voor een SLIM subsidie!
Lees meer >
Tools MyCompany Updates

Beheer community acties uitgebreid

9 februari 2021
Beheer community acties uitgebreid
Het beheer van de community acties is wat luxer geworden. Je kunt nu zelf de volgorde van vertoning op de tijdlijn bepalen. Ook kun je filteren op de titel en verlopen acties worden standaard verborgen. Daarnaast kunnen beheerders van de app de community acties ook direct op de tijdlijn bewerken door op het pennetje achter de titel te klikken.
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey Updates

Melding bij niet opslaan van een pagina

9 februari 2021
Melding bij niet opslaan van een pagina
Wanneer je aan het werk bent in de online omgeving, worden voortaan je wijzigingen tussentijds opgeslagen. Je ontvangt een melding op het moment dat je de pagina weg klikt en jouw wijzigingen nog niet hebt opgeslagen. Zo wordt er niets vergeten!
Tools MyVIP Updates

Zichtbaarheid gemaakte werkafspraken

2 februari 2021
Zichtbaarheid gemaakte werkafspraken
Gemaakte werkafspraken in eerdere gesprekscyclussen zijn voortaan altijd zichtbaar tijdens de huidige cyclus. Ook als deze werkafspraken zijn gemaakt bij modules die door de huidige gesprekscyclus niet worden meegenomen. Daarnaast zijn alle werkafspraken ook te vinden op het persoonlijk dashboard.
Tools MySurvey Updates

Functionaliteiten scans uitgebreid

2 februari 2021
Functionaliteiten scans uitgebreid
Bij het aanmaken van een nieuwe scan, kan je er voortaan ook voor kiezen om een kopie te maken van een bestaande scan. Wanneer je een kopie maakt van een bestaande scan, kan je deze scan een nieuwe naam geven en inhoudelijk aanpassen. Ditzelfde trucje kun je ook toepassen bij het toevoegen van nieuwe pagina’s binnen een scan. Je kunt hier een geheel lege pagina toevoegen of een kopie maken van een bestaande pagina.
Tools MyCompany Updates

Beheer groepen uitgebreid

2 februari 2021
Beheer groepen uitgebreid
Voor beheerders van de app is de pagina voor het beheren van groepen uitgebreid. Via de tijdlijn of het menu kun je naar het overzicht van de groepen binnen jouw organisatie. Er kan nu worden gefilterd op groepen, meteen naar de bewerk-pagina worden genavigeerd en er worden extra statistieken weergegeven.
Tools MyVIP Updates

Vragen module 360 graden feedback op maat

2 februari 2021
Vragen module 360 graden feedback op maat
Feedback opvragen bij derden over het functioneren van een medewerker, kan voor sommige medewerkers (en zelfs leidinggevenden) een opgave zijn. Hoe doe ik dat nu eigenlijk, en wat vráág ik ze precies? Om jouw medewerkers te helpen bij het formuleren van de juiste feedback vragen voor derden, kunnen er voortaan standaard vragen ingesteld worden bij de module 360 graden feedback. Speciaal op maat gemaakt voor jouw organisatie. Zo krijgen zij tijdens de voorbereiding van hun gesprek, meteen concrete vragen te zien die zij kunnen gebruiken om feedback op te vragen bij een collega. De standaard vragen kunnen worden ingesteld via Beheer > Instellingen > Standaard vragen 360 graden feedback.
januari
Tools MyVIP Training Het Nieuwe Beoordelen

Training Het Nieuwe Beoordelen

22 januari 2021
Training Het Nieuwe Beoordelen
Laat de leiders van je organisatie nóg efficiënter gebruik maken van MyVIP door de een gerichte training te geven over Het Nieuwe Beoordelen.
Lees meer >
Tools MyVIP Updates DISC Talentenscan

DISC Talentenscan

13 januari 2021
DISC Talentenscan
Met de DISC Talentenscan verkrijgen jouw medewerkers snel en laagdrempelig meer inzicht in het eigen voorkeursgedrag en dat van collega’s. Een handig hulpmiddel waarmee jouw teams nog efficiënter kunnen samenwerken!
Lees meer >
Tools MyVIP Updates

Automatisch opslaan van gesprek

12 januari 2021
Automatisch opslaan van gesprek
Tijdens het voeren van een VIP gesprek wordt voortaan alle invoer automatisch opgeslagen. Elke keer wanneer er nieuwe input wordt toegevoegd of gewijzigd, toont een animatie aan dat de invoer is opgeslagen. Op deze manier gaat niks verloren. Om het VIP gesprek definitief af te ronden, dien je onderaan de pagina nog wel een keer op opslaan te klikken.
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey Updates

Update persoonlijk dashboard

12 januari 2021
Update persoonlijk dashboard
Het persoonlijk dashboard heeft een update gehad! Voortaan is er één persoonlijk tabblad (Mijn ontwikkeling) en één openbaar tabblad (Profiel). Klik op je eigen profiel om het dashboard te openen. Op het tabblad Mijn ontwikkeling zijn dezelfde gegevens te vinden als voorheen op het tabblad MyVIP. Daarbij zijn nu ook openstaande taken, in te vullen scans en notities zichtbaar. Blokken die niet van toepassing zijn worden automatisch verborgen. Op het tabblad Profiel is het medewerkersprofiel zoals in het Smoelenboek te zien, evenals de berichten die zijn geplaatst op de tijdlijn.
Tools MyVIP MyCompany Updates

Bijhouden van persoonlijke notities

12 januari 2021
Bijhouden van persoonlijke notities
Maak op ieder gewenst moment een privé aantekening via de persoonlijke notitiepagina onderaan in het menu. Bijvoorbeeld over de persoonlijke ontwikkeling van jezelf of mensen waar je leiding aan geeft. Deze notities kunnen gekoppeld worden aan een medewerker, maar deze zijn niet zichtbaar voor diegene. Met de zoekbalk vind je snel en eenvoudig alle notities over een medewerker.
Tools MyVIP Updates

Gesprek voeren zonder inplannen

12 januari 2021
Gesprek voeren zonder inplannen
Doordat ook tijdens het voorbereiden van een VIP gesprek de input automatisch wordt opgeslagen, kan een VIP gesprek voortaan worden voorbereid zonder deze daadwerkelijk in te plannen. Op deze manier kan de voorbereiding van een gesprek worden onderbroken en op een later moment weer worden aangevuld. Wanneer het gesprek is voorbereid, kan door middel van de knop opslaan het gesprek definitief worden ingepland.
2020
december
Subsidie MKB-idee

Als MKB'er in Agrifood subsidie claimen? Haak aan bij deze subsidieaanvraag!

14 december 2020
Als MKB'er in Agrifood subsidie claimen? Haak aan bij deze subsidieaanvraag!
Het professionaliseren van je interne communicatie én aandacht besteden aan de ontwikkeling van medewerkers. Voor 100% vergoed.
Lees meer >
Tools MyVIP

Update MyVIP: Ondertekenen van VIP gesprek

4 december 2020
Update MyVIP: Ondertekenen van VIP gesprek
Een VIP gesprek voeren is belangrijk, maar het goed afronden van zo’n gesprek eveneens. Daarom hebben we de mogelijkheden voor het afronden van een VIP gesprek uitgebreid. Voorheen werd een VIP gesprek afrond door deze op te slaan. Deze manier van afronden is nog steeds mogelijk, maar we hebben er voor gekozen om hier nog twee opties aan toe te voegen. Zo is er de mogelijkheid om na het opslaan van het gesprek een rapportage van het gesprek per mail aan de medewerker te sturen. Op deze manier staan de gegevens niet alleen in de digitale omgeving, maar kunnen deze ook als PDF worden opgeslagen. Daarnaast is het mogelijk om de medewerker het gesprek te laten ondertekenen ter accordering. De medewerker ontvangt dan na het gesprek een mail met daarin de rapportage van het gesprek en een button waarmee hij/zij akkoord kan geven. Op deze manier wordt het gesprek pas afgerond zodra de medewerker hiermee akkoord is. Meer weten over het accorderingsproces van de VIP gesprekken binnen jouw organisatie? Vraag het aan je contactpersoon bij WELDER of stuur een berichtje naar info@welder.nl
Tools MyVIP

Update MyVIP: Nieuwe mogelijkheden bij toewijzen van competenties

4 december 2020
Update MyVIP: Nieuwe mogelijkheden bij toewijzen van competenties
Overzicht houden bij het toewijzen van competenties aan verschillende functies kan soms lastig zijn. Voorheen werd voor iedere functie apart bepaald welke competentie daar aan werd toegewezen. Dit blijft nog steeds tot de mogelijkheden behoren, maar het is vanaf nu ook mogelijk om competenties verplicht te stellen voor iedere functie in de organisatie. Zo hoeft niet meer per functie dezelfde competentie worden ‘aangezet,’ maar wordt door middel van een ‘slotje’ duidelijk dat een competentie geldt voor iedere functie binnen de organisatie. Op deze manier kan binnen VIP gesprekken worden gesproken over organisatie overkoepelde competenties en over functie specifieke competenties. Meer weten over het verplicht stellen van competenties voor iedere functie binnen jouw organisatie? Vraag het aan je contactpersoon bij WELDER of stuur een berichtje naar info@welder.nl
november
Tools MyVIP

Update MyVIP: doelstellingen als tiende module

16 november 2020
Update MyVIP: doelstellingen als tiende module
Focus houden op doelen in een tumultueus jaar. We horen het als een van de grootste uitdagingen. Daarom hebben we een nieuwe module. De nieuwe module Doelstellingen stelt medewerkers in staat om individuele doelen aan te maken en te beheren. Elke doelstelling kan gekoppeld worden aan team- en organisatiedoelen, per doelstelling kunnen concrete acties en updates gegeven worden en elke leidinggevende heeft een helder overzicht van de voortgang op de door hem of haar gestelde teamdoelen. Vertaal doelstellingen naar praktische en concrete acties en update regelmatig je teamgenoten. Genereer heldere overzichten en bekijk wie uit het team wat gaat bijdragen om samen succesvol te zijn. Zo heeft elke leidinggevende of teamleider de juiste tool om elk teamlid te laten werken aan hetzelfde doel. Daarbij optellend houdt iedere medewerker betere focus op zijn/haar bijdrage aan het succes van de organisatie.
Tools MyVIP MyCompany MyNewJob MyAcademy MySurvey

Nieuwe features: smoelenboek en persoonlijk dashboard

16 november 2020
Nieuwe features: smoelenboek en persoonlijk dashboard
Dagelijks werken wij aan uitbreiding van onze softwarepakketten MyVIP, MyCompany, MyAcademy, MyNewJob en MySurvey. Onlangs hebben we twee nieuwe features toegevoegd; het smoelenboek en het persoonlijk dashboard. Het smoelenboek omvat een digitaal foto overzicht met namen, functies en telefoonnummers. Handig voor nieuwe collega’s om te kijken wie nou wie is. Maar ook een snelle manier om naar het profiel van een collega te gaan voor bijvoorbeeld contactinformatie. Het persoonlijk dashboard is een privé profielpagina waar de activiteiten van iedere medewerker binnen MyVIP en MyCompany in één helder overzicht worden weergegeven. Een snelle manier om te checken hoe het er voor staat met je werkafspraken, competenties en berichten op de tijdlijn. Maar ook de plek waar alle persoonsgebonden bestanden te vinden zijn.
juli
Tools MyVIP

OPRA Turbines aan de slag met Het Nieuwe Beoordelen

29 juli 2020
OPRA Turbines aan de slag met Het Nieuwe Beoordelen
Opra Turbines, een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verhandelen van gasturbine motoren in Hengelo, wil functioneringsgesprekken op een innovatieve manier inrichten en hiermee zowel tijd besparen als de kwaliteit verhogen. WELDER heeft met MyVIP een systeem hiervoor. MyVIP is het gedigitaliseerd systeem om voortgangsgesprekken door de gehele organisatie te borgen. De komende tijd zal het systeem vanuit WELDER geïmplementeerd worden en zal er voldoende begeleiding zijn gedurende dit traject. Vanuit WELDER kijken we uit naar deze nieuwe samenwerking.
Tools MyVIP

GoodLife Foods aan de slag met MyVIP

18 juli 2020
GoodLife Foods aan de slag met MyVIP
GoodLife Foods, een fabrikant van diepvriesproducten uit Breda, hanteert een Employee Performance Cyclus (EPC), waarmee prestaties van medewerkers worden geëvalueerd en wil dit graag digitaliseren zodat dit sneller, efficiënter en beter plaats zal vinden. WELDER heeft met MyVIP een systeem hiervoor. MyVIP is het gedigitaliseerd systeem om voortgangsgesprekken door de gehele organisatie te borgen. Het bestaat uit een aantal modules, zoals een gelukswijzer, doelstellingen, een beoordeling op competenties, het beoordelen van de leidinggevende en themavragen over hetgeen wat op dat moment speelt in de organisatie. Er zal vanuit WELDER voldoende begeleiding plaatsvinden om een goed voortgangsgesprek te houden tussen leidinggevende en werknemer. Vanuit WELDER erg blij met deze samenwerking!
Tools De Vitaliteitsmonitor

Bakkerij van Leur aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid

10 juli 2020
Bakkerij van Leur aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid
Bakkerij van Leur, dé warme bakker van Veghel, gaat aan de slag met duurzame inzetbaarheid onder haar medewerkers . WELDER zal een onderzoek uitvoeren onder alle medewerkers. Vervolgens zal er via individuele gesprekken met medewerkers een praktisch en concreet actieplan opgesteld om de vitaliteit en inzetbaarheid van de medewerkers te verhogen. Hiervoor zal de wetenschappelijk onderbouwde methode De Vitaliteitsmonitor worden gebruikt. Vanuit WELDER is er veel enthousiasme over deze nieuwe samenwerking.
Tools MyVIP MyCompany

VGI-Support kiest voor MyVIP en MyCompany

3 juli 2020
VGI-Support kiest voor MyVIP en MyCompany
VGI-Support, een specialist in het aanbieden van diensten met een geo-component uit Arnhem, gaat met haar personeel aan de slag met Het Nieuwe Beoordelen. MyVIP gaat ze daarin ondersteunen, zodat elke leidinggevende dit op een leuke manier kan uitvoeren. Er zal vanuit WELDER voldoende begeleiding plaatsvinden om een goed voortgangsgesprek te houden tussen leidinggevende en werknemer. Daarnaast gaat VGI-Support ook aan de slag met MyCompany, zodat de interne communicatie op een innovatieve manier ingericht en interactiever verbeterd kan worden. Vanuit WELDER erg blij met deze samenwerking!
juni
Tools MyVIP

Eerste SLIM subsidie goedgekeurd voor RTR Interiors

30 juni 2020
Eerste SLIM subsidie goedgekeurd voor RTR Interiors
RTR Interiors, gevestigd in Veldhoven, realiseert interieurs voor een breed palet aan opdrachtgevers.
Lees meer >
Tools MyCompany

Smeulders Interieurgroep live met nieuwe medewerkers-app van WELDER

26 juni 2020
Smeulders Interieurgroep live met nieuwe medewerkers-app van WELDER
Smeulders Interieurgroep, gevestigd in Nuenen, is gespecialiseerd in maatwerk interieurbouw van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Het bedrijf heeft de laatste tijd een flinke groei doorgemaakt. Hierdoor was het bedrijf op zoek naar een moderne manier om de interne communicatie in te richten, zodanig dat iedereen op een leuke en laagdrempelige wijze op de hoogte blijft van de leukste en meest relevante ontwikkelingen. Zij kiezen hier voor WELDER als bedrijf en MyCompany als product. Als WELDER erg blij met deze nieuwe samenwerking!
Klanten Tools MySurvey

Ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid bij Voets Specialiteiten

20 juni 2020
Ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid bij Voets Specialiteiten
Juist nu, in deze tijd, is het van belang om medewerkers te (kunnen) behouden. Zij zijn goud waard voor uw bedrijf, maar hoe geef je duurzame inzetbaarheid nu handen en voeten? Noordoost Brabant Werkt biedt hulpmiddelen om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Tijdens de ontbijtbijeenkomst van deze ochtend is er informatie tussen de aanwezige bedrijven gedeeld, heeft Voets Specialiteiten een kijkje in hun keuken op het gebied van duurzame inzetbaarheid gegeven en is er een scan ingevuld die leidt tot een rapport per bedrijf met de actuele stand van zaken op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Wij kijken terug op een geslaagde ochtend en willen alle deelnemende bedrijven bedanken voor hun aanwezigheid. Daarnaast willen we Voets Specialiteiten bedanken voor hun gastvrijheid en het heerlijke ontbijt!
Tools MyCompany

C'park Bata start met community-app voor huurders

19 juni 2020
C'park Bata start met community-app voor huurders
Dat C'park Bata een connector is bewijst de hotelier uit Best door te kiezen voor MyCompany voor haar huurders. Met deze community-app maakt C'park Bata het mogelijk voor haar huurders om digitaal met elkaar verbonden te raken. Op een moderne maar laagdrempelige wijze blijft iedereen op de hoogte van de leukste en meest relevante ontwikkelingen. Zij zijn in haar zoektocht uitgekomen bij WELDER als bedrijf en MyCompany als product. Als WELDER erg blij met deze nieuwe samenwerking!
Tools De Vitaliteitsmonitor

LXA The Law Firm aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid

3 juni 2020
LXA The Law Firm aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid
LXA The Law Firm, een modern advocatenkantoor voor ondernemingen, ondernemers en investeerders gaat aan de slag met duurzame inzetbaarheid onder haar medewerkers . WELDER zal een onderzoek uitvoeren onder alle medewerkers. Met een vertegenwoordiging worden in vier groepssessies een praktisch en concreet actieplan opgesteld om de vitaliteit en inzetbaarheid van de medewerkers te verhogen. Hiervoor zal de wetenschappelijk onderbouwde methode De Vitaliteitsmonitor worden gebruikt. Vanuit WELDER is er veel enthousiasme over deze nieuwe samenwerking.
Tools MyCompany

HAVEP sluit buitenlandse collega's aan op community platform

1 juni 2020
HAVEP sluit buitenlandse collega's aan op community platform
HAVEP kiest voor de Meertaligheid binnen MyCompany om op deze wijze haar buitenlandse collega's deel te laten nemen aan haar community platform MyHAVEP. Door de toevoeging van de Meertaligheid biedt dit werkgevers de mogelijkheid om iedereen te betrekken op het sociale intranet van de organisatie. Niet alleen stimuleert dit de betrokkenheid op het sociale intranet maar zorgt de Meertaligheid-tool er ook voor dat een eventuele taalbarrière geen belemmering meer hoeft te vormen bij een digitaal voortgangsgesprek in MyVIP. Amusez-vous avec MyCompany/Viel Spaß mit MyCompany/Have fun with MyCompany/Veel plezier met MyCompany
april
Tools MyCompany

'Communicatie rondom het coronavirus, hoe pak je dat aan?' (bron: managementsite.nl)

23 april 2020
'Communicatie rondom het coronavirus, hoe pak je dat aan?' (bron: managementsite.nl)
We beleven een tijd als geen ander en de constante updates over het coronavirus overweldigen ons. Voor organisaties is dit het moment om op een open, transparante en tweezijdige manier te communiceren met hun werknemers om ervoor te zorgen dat alle zorgen worden gehoord en aangepakt. Onderstaande vragen geven een beeld van hoe het met de communicatie binnen een organisatie is gesteld.
Lees meer >
Tools MyVIP

Update MyVIP: 360 graden feedback als 9e gespreksmodule

13 april 2020
Update MyVIP: 360 graden feedback als 9e gespreksmodule
Een voortgangsgesprek is normaliter een vertrouwelijk gesprek tussen twee personen: leidinggevende en medewerker. Toch kan de input van een derde persoon interessante inzichten opleveren. Een klant of leverancier waar veel mee samengewerkt wordt of die collega van een andere afdeling waarmee is deelgenomen aan een project. Dit noemen we 360 graden feedback. Na meerdere implementaties heeft WELDER ervoor gekozen deze 360 graden feedback als negende module toe te voegen aan MyVIP. Als HR-afdeling kun je dus ook deze gespreksmodule selecteren bij het aanmaken van een gesprekscyclus. Leidinggevende en/of medewerker selecteren dan welke persoon om input gevraagd wordt en maken daar vragen voor aan. Deze persoon ontvangt per mail vervolgens een uitnodiging om feedback te geven. Met deze update bieden we met MyVIP een nog completer aanbod om op elke gewenste manier voortgangsgesprekken binnen jouw organisatie op een moderne manier in te richten.
Tools Whitepaper

Verzuim voorspellen met preventiealgoritmen

10 april 2020
Verzuim voorspellen met preventiealgoritmen
Juist in deze tijd stellen veel HR-managers zich de vraag: hoe houd ik onze mensen fit en gezond? Waar de afgelopen jaren veel goedbedoelde initiatieven misschien niet helemaal het gewenste effect gesorteerd hebben, is deze crisis hét moment om preventieve gezondheid stevig op de strategische agenda te krijgen. Vertaald naar KPI’s, op basis van échte data en met een duidelijke ROI. Hoe doe je dat? In deze whitepaper zetten we uiteen hoe jij preventiealgoritmes kunt gebruiken om écht grip op preventie te krijgen.
Lees meer >
Tools MyVIP

Update MyVIP: werkafspraken

2 april 2020
Update MyVIP: werkafspraken
Het is prettig om in tijden van drukte een herinnering te krijgen van belangrijke afspraken. Zo ook voor je VIP-gesprekken met je medewerkers. Echter, fanatieke gebruikers kregen wel erg veel werkafspraken in de mail bij elkaar en raakten het overzicht kwijt. Met deze update kun je als organisatie instellen of je reminders krijgt op alle werkafspraken. Zo bepaal je zelf of en hoe je herinnerd wil worden door MyVIP!
Tools MyVIP Whitepaper

Nieuwe SLIM subsidie geopend voor grote horeca- en recreatiebedrijven

1 april 2020
Nieuwe SLIM subsidie geopend voor grote horeca- en recreatiebedrijven
De overheid wil leren en ontwikkelen van medewerkers stimuleren., specifiek in bepaalde sectoren. Daarom kun je als groot bedrijf in horeca-, landbouw- of recreatiesector subsidie aanvragen als je hierin investeert.
Lees meer >
maart
Tools De Vitaliteitsmonitor In het nieuws

'Goed werkgeverschap in tijden van thuiswerken: zo doe je dat' (bron: MT.nl)

27 maart 2020
'Goed werkgeverschap in tijden van thuiswerken: zo doe je dat' (bron: MT.nl)
Hoe belangrijk is goed werkgeverschap in tijden waarin veel medewerkers thuis werken? Cruciaal, stelt René Brouwers, directeur van Great Place To Work, dat vandaag zijn nieuwste lijst van Best Workplaces publiceert. ‘Vertrouwen, saamhorigheid en trots, dat hebben medewerkers in deze tijden van de Corona-crisis meer dan ooit nodig.’
Lees meer >
Tools De Vitaliteitsmonitor

Voets Specialiteiten aan de slag met modern personeelsbeleid

10 maart 2020
Voets Specialiteiten aan de slag met modern personeelsbeleid
Voets Specialiteiten is een allround specialist in delicatessen. Het Schijndelse familiebedrijf maakt een mooie ontwikkeling door en gaat ook een volgende stap zetten in haar personeelsbeleid. Doel is om iedereen binnen Voets nóg meer te doordringen van de missie: the Finest in Food. WELDER zal een onderzoek uitvoeren onder alle medewerkers. Met een vertegenwoordiging worden in vier groepssessies een praktisch en concreet actieplan opgesteld om de vitaliteit en inzetbaarheid van de medewerkers te verhogen. Hiervoor zal de wetenschappelijk onderbouwde methode De Vitaliteitsmonitor worden gebruikt. Bij dit traject maakt Voets gebruik van één van de subsidievouchers duurzame inzetbaarheid, beschikbaar gesteld door Agrifood Capital en OTIB. Vanuit WELDER veel enthousiasme over deze 'lekkere' nieuwe samenwerking!
februari
Tools De Vitaliteitsmonitor

SPS aan de slag met een modern personeelsbeleid

19 februari 2020
SPS aan de slag met een modern personeelsbeleid
SPS bv is inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Om deze groei te blijven bewerkstelligen, hebben zij gekozen voor de realisatie van een nieuw modern personeelsbeleid. Aan de hand van een onderzoek, uitgevoerd door WELDER, onder haar medewerkers, zullen groepssessies tot stand komen met een interne vertegenwoordiging. Hieruit zal een praktisch en een concreet actieplan voortvloeien. voor een modern personeelsbeleid. De wetenschappelijk onderbouwde methode die hiervoor gehanteerd wordt, is de Vitaliteitsmonitor met hulp van WELDER. Vanuit WELDER wordt er uitgekeken naar een nieuwe enthousiasme samenwerking met SPS bv!
Tools De Vitaliteitsmonitor

Haan Wheels kiest voor de Vitaliteitsmonitor

14 februari 2020
Haan Wheels kiest voor de Vitaliteitsmonitor
Haan Wheels is een specialist op het gebied van wielen in de motorsport. Het Schijndelse familiebedrijf heeft sinds de jaren zeventig op mondiaal niveau naam gemaakt als leverancier van een hoge kwaliteit wielen. WELDER zal aan de hand van een onderzoek de betrokkenheid van de medewerkers binnen Haan Wheels in kaart gaan brengen. Met een interne vertegenwoordiging zal vervolgens in groepssessies een praktisch en concreet actieplan opgesteld worden om de vitaliteit en inzetbaarheid van de medewerkers te verhogen. Dit zal gebeuren aan de hand van de wetenschappelijke onderbouwde methode de Vitaliteitsmonitor. Vanuit WELDER kijken we met veel enthousiasme uit naar deze samenwerking!
Tools MyVIP

Interview: het nieuwe beoordelen bij Flanderijn

5 februari 2020
Interview: het nieuwe beoordelen bij Flanderijn
Eén van de grootste incassobureaus van Nederland ging over op een nieuwe en digitale manier van functioneren en beoordelen voor alle medewerkers. In dit interview vertellen Marieke Scherpenisse en Mariëlle Guit van de afdeling Human Resources hun ervaringen.
Lees meer >
januari
Tools MyVIP In het nieuws

‘Nederlandse werknemers ontevreden over hun baas’ (bron: MT.nl)

22 januari 2020
‘Nederlandse werknemers ontevreden over hun baas’ (bron: MT.nl)
Bedrijven wekken graag de indruk dat ze alleen gemotiveerde medewerkers in dienst hebben, maar de praktijk is anders. Bijna een kwart van alle Nederlandse werknemers gaat met tegenzin naar haar of zijn werk. ‘Het is niet normaal dat 11 procent van alle werknemers hun leidinggevende als een dictator omschrijft.’
Lees meer >
Tools MySurvey

Compassie in de Zorg wordt meetbaar met MyVitality

16 januari 2020
Compassie in de Zorg wordt meetbaar met MyVitality
Kloosterhotel ZIN biedt onder de naam 'Zin in Werk' trainingen aan voor zorgprofessionals: Compassie in de Zorg. Met zorgmedewerkers komen ze in een aantal dag(del)en tot de kern van hun beroep: wat betekent het om voor anderen te zorgen? Hoe behoud ik die focus met allerlei regels en procedures? En hoe goed zorg ik voor mezelf? Een erg mooi programma, maar de toegevoegde waarde laat zich soms wat lastig in cijfers uitdrukken. Om het effect van de trainingen toch meetbaar in beeld te brengen, is gekozen voor MyVitality. De komende periode gaan we vanuit WELDER ervoor zorgen dat de toegevoegde waarde van die programma klip en klaar wordt!
In het nieuws

Adviesraad bezorgd: 'Helft uitval door ziekte komt door werk, dat kan niet' (bron: NOS.nl)

15 januari 2020
Adviesraad bezorgd: 'Helft uitval door ziekte komt door werk, dat kan niet' (bron: NOS.nl)
Zijn we gelukkig genoeg in ons werk? Dat is volgens de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) een vraag die te weinig aandacht krijgt. "De helft van uitval door ziekte wordt nu veroorzaakt door het werk zelf. Dat kan niet zo doorgaan", zegt onderzoeker Monique Kremer.
Lees meer >
Tools MyVIP Whitepaper

Nieuwe subsidie voor leren en ontwikkelen bij MKB

13 januari 2020
Nieuwe subsidie voor leren en ontwikkelen bij MKB
De overheid wil leren en ontwikkelen van medewerkers stimuleren. Daarom kun je als MKB'er subsidie aanvragen als je hierin investeert. Ook grote bedrijven uit horeca, landbouw en recreatiesector komen in aanmerking.
Lees meer >
Tools De Vitaliteitsmonitor Whitepaper

Voorbeeldcase Duurzame Inzetbaarheid: Hutten

9 januari 2020
Voorbeeldcase Duurzame Inzetbaarheid: Hutten
Beschrijving van proces en opbouw van het beleid rond vitale en duurzaam inzetbare medewerkers bij één van de grootste cateraars van Nederland.
Lees meer >
2019
december
Tools MyCompany

Van Boxtel Groep kiest voor MyCompany

20 december 2019
Van Boxtel Groep kiest voor MyCompany
Van Boxtel is een familiebedrijf in Heeswijk-Dinther gespecialiseerd in zand en grind. Het bedrijf kent een rijke historie en heeft het afgelopen jaar een mooie groei doorgemaakt, onder andere doordat transportbedrijf Van Schijndel uit Sint-Michielsgestel als partner is toegevoegd aan de groep. Het bedrijf was hiermee op zoek naar een moderne manier om de interne communicatie in te richten, zodanig dat iedereen op een leuke en laagdrempelige wijze op de hoogte blijft van de leukste en meest relevante ontwikkelingen. Zij kiezen hier voor WELDER als bedrijf en MyCompany als product. Als WELDER erg blij met deze nieuwe samenwerking!
Tools MyVIP

Update MyVIP: functiegroepen-matrix

13 december 2019
Update MyVIP: functiegroepen-matrix
Een hele coole nieuwe feature in de back-office van MyVIP! Veel bedrijven werken met functiegroepen: zo zijn competenties van medewerkers al gevuld en hoeft de leidinggevende niet zelf te bedenken over welke competenties gesproken wordt. Deze kunnen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan functieomschrijvingen van medewerkers. Vanaf nu is er een functiegroepen-matrix beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten. Zo zie je direct welke competenties voor welke functies gelden. Zo bepaal je helder en snel welke medewerkers aan welke competenties kunnen werken.
Tools MyVIP

Update MyVIP: aantal antwoordcategorieën competenties

13 december 2019
Update MyVIP: aantal antwoordcategorieën competenties
Je wil met je medewerkers in gesprek over competenties. Kies je voor een 5-puntschaal (bv zeer goed - goed - voldoende - matig - onvoldoende) of kies je voor 6 opties? Bij een even aantal kan men geen midden kiezen en wordt met licht 'gedwongen' een kant te kiezen; bij een 5-puntschaal kan men de optie 'neutraal' toevoegen. Voor allebei valt wat te zeggen. MyVIP werkte tot dusver altijd met een 6-puntschaal, maar vanaf nu kan iedere opdrachtgever zelf bepalen hoeveel antwoorden beschikbaar zijn voor leidinggevende en medewerker.
Tools MyVIP

Update MyVIP: vlootschouw filteren

13 december 2019
Update MyVIP: vlootschouw filteren
De vlootschouw is één van de meest gebruikte inzichten in MyVIP. Deze matrix kent twee assen: potentie en prestatie. Potentie is een inschatting van de leidinggevende over welke stappen de medewerker nog kan zetten. Prestatie is een score op de geselecteerde competenties van de medewerkers. Zo heb je snel inzichtelijk waar high potentials zitten en welke medewerkers wellicht een carrièrestap moeten zetten. Deze vlootschouw is vanaf nu te filteren per gesprekscyclus. Zo heb je een nog actueler inzicht voor jouw strategische personeelsplanning
Tools

WELDER op zoek naar HR (afstudeer)stagiair(e)!

3 december 2019
WELDER op zoek naar HR (afstudeer)stagiair(e)!
Wil jij vanaf februari 2020 jouw (afstudeer)stage doen bij WELDER, een jong en snelgroeiend bedrijf waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij affiniteit met Human Resource Management en lijkt het je gaaf om meer te leren op het gebied van HR analytics, voorspellen van verzuim en verloop en een modern personeelsbeleid? Lijkt het je gezellig om in een klein en jong team te werken aan mooie opdrachten? En sta je ervoor open tussendoor aan je pool-skills te werken? En wil je verkennen of een leuke functie voor jou in het verschiet ligt? Dan ben jij onze nieuwe HR afstudeerder/stagiair(e)!
Lees meer >
Tools MySurvey

Nieuwe subsidievouchers Duurzame Inzetbaarheid Noordoost-Brabant

2 december 2019
Nieuwe subsidievouchers Duurzame Inzetbaarheid Noordoost-Brabant
De regio Noordoost-Brabant kent een aantal krachtige samenwerkingsverbanden. Agrifood Capital, VNO-NCW Brabant-Zeeland en OTIB hebben de handen ineen geslagen om bedrijven die willen investeren in duurzaam inzetbare medewerkers te laten profiteren van aantrekkelijke subsidievouchers. Met deze vouchers worden 75 tot wel 100% van je investering vergoed. In deze factsheet vind je meer informatie over deze vouchers.
Lees meer >
november
Tools MyVIP Whitepaper

Druk, druk, druk

22 november 2019
Druk, druk, druk
Stel een willekeurige collega tegenwoordig de vraag ‘hoe gaat het met je?’. Hoe vaak hoor je terug ‘druk’? We hebben het in Nederland met z’n allen steeds drukker. Ook wij horen steeds meer bedrijven en medewerkers klagen over een toenemende werkdruk. Verpleegsters die steeds meer patiënten in minder tijd moeten doen, accountants die meer klanten moeten onderhouden of productiemedewerkers die hetzelfde in minder tijd moeten doen. Gek genoeg wordt altijd maar één aspect van werkdruk benadrukt: het werk zelf. In deze whitepaper meer informatie over omgaan met werkdruk binnen jouw organisatie.
Lees meer >

Annuleren na inplannen gesprek in MyVIP

22 november 2019
Annuleren na inplannen gesprek in MyVIP
Binnen MyVIP wordt alle data opgeslagen en geanalyseerd. Zo heb je als organisatie de juiste inzichten om te werken aan vitale medewerkers. Je houdt deze database het liefst schoon. Je kon al gesprekken annuleren. Bijvoorbeeld omdat het een tijdelijke kracht betreft of de medewerker nog te kort in dienst is. Nu kan het voorkomen dat een medewerker uit dienst gaat wanneer het gesprek al ingepland is. Met deze update kun je het gesprek dan alsnog annuleren. Zo houdt je de database schoon en jouw essentiële data kloppend.

Nieuwe website WELDER.nl is live!

8 november 2019
Nieuwe website WELDER.nl is live!
Bloed, zweet en tranen, maar hij is er! De nieuwe website WELDER.nl. Vanaf nu alle WELDER-tools om te praktisch en meetbaar te investeren in vitale en betrokken medewerkers bij elkaar op één website: WELDER.nl!
Tools MyVIP

Ook een 2e leidinggevende in MyVIP

7 november 2019
Ook een 2e leidinggevende in MyVIP
Werken jullie ook met 2e leidinggevenden voor bepaalde medewerkers? Bijvoorbeeld een coördinator, een people coach of iemand van HR die meekijkt in de voortgangsgesprekken van medewerkers. Voorheen kon alleen de direct leidinggevenden de gesprekken inplannen, voorbereiden en voeren. Vanaf nu is het ook mogelijk een 2e leidinggevenden aan afdelingen en gesprekken te koppelen. Zo kan de workload voor de leidinggevenden beter verdeeld worden en past het MyVIP systeem nog beter bij alle organisatievormen. Een mooie ontwikkeling!
Tools De Vitaliteitsmonitor

Ricoh aan de slag met De Vitaliteitsmonitor

1 november 2019
Ricoh aan de slag met De Vitaliteitsmonitor
Ricoh uit 's-Hertogenbosch wil graag investeren in vitale medewerkers en gaat starten met De Vitaliteitsmonitor.
Lees meer >
oktober
Tools MyCompany

Blinky's Kneipe app live!

17 oktober 2019
Blinky's Kneipe app live!
Hulshof Mobiliteit Service uit Haaksbergen gebruikt al enige tijd MyCompany onder de naam van hun mascotte: Blinky's Kneipe. Met dit platform blijven medewerkers van Hulshof de hele week met elkaar in contact, delen ze weekroosters met elkaar en zien ze de leuke activiteiten uit het weekend. Vanaf nu is ook de Blinky's Kneipe applicatie te downloaden. Zo blijven alle medewerkers van Hulshof nog beter en sneller van elkaar op de hoogte.
Tools MySurvey

Vion kiest voor MyVitality voor haar ruim 4.000 medewerkers

13 oktober 2019
Vion kiest voor MyVitality voor haar ruim 4.000 medewerkers
Vion investeert in duurzaam inzetbare medewerkers met een uitgebreid Ik Blijf Vers programma en gaat nu aan de slag met MyVitality.
Lees meer >
Tools MyVIP

Vobra Special Petfoods kiest voor MyVIP

8 oktober 2019
Vobra Special Petfoods kiest voor MyVIP
Vobra Special Petfoods, een grote Veghelse producent van diervoeding, gaat met haar personeel aan de slag met Het Nieuwe Beoordelen. MyVIP gaat ze daarin ondersteunen, zodat elke leidinggevende dit op een leuke manier kan uitvoeren. Elke leidinggevende wordt daarnaast uitgebreid getraind in het voeren van een goed voortgangsgesprek. Vobra maakte al gebruik van MyCompany en zo kunnen we voor Vobra slimme koppelingen leggen tussen beide systemen. Vanuit WELDER erg blij met deze verdere versterking van de samenwerking!
Tools De Vitaliteitsmonitor

Dekra gaat De Vitaliteitsmonitor objectief toetsen bij organisaties

8 oktober 2019
Dekra gaat De Vitaliteitsmonitor objectief toetsen bij organisaties
met de samenwerking met één van de grootste certificerende instellingen van Europa wordt De Vitaliteitsmonitor ook certificeerbaar.
Lees meer >
Tools MyVIP

Start gemaakt met de nieuwe User Interface van MyVIP

7 oktober 2019
Start gemaakt met de nieuwe User Interface van MyVIP
Je zag al een compleet vernieuwd inlog-scherm en dat is het begin van iets heel moois! We vonden het namelijk tijd de User Interface van MyVIP een update te geven. Een lange-termijn-project, maar het begin is gemaakt. De komende maanden zullen we gebruikers blijven updaten van deze nieuwe User Interface, waarmee Het Nieuwe Beoordelen nog gemakkelijker werkt voor onze 15.000 gebruikers.
Tools De Vitaliteitsmonitor

4e sprint Prinses Maxima Centrum met De Vitaliteitsmonitor afgerond

7 oktober 2019
4e sprint Prinses Maxima Centrum met De Vitaliteitsmonitor afgerond
Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie heeft haar programma om te investeren in vitale medewerkers bij klaar. Deze week werd de 4e en laatste sprint afgerond.
Lees meer >
Tools MySurvey

De Hospitality Monitor 2.0 van start

5 oktober 2019
De Hospitality Monitor 2.0 van start
Hutten en Hotelschool Maastricht gebruiken MyVitality om gastvrijheid meetbaar te maken.
Lees meer >
Tools MyCompany

MyCompany vanaf nu ook meertalig beschikbaar

2 oktober 2019
MyCompany vanaf nu ook meertalig beschikbaar
Betrek ook je niet-Nederlands sprekende medewerkers goed bij je bedrijf met de meertaligheids-functie van MyCompany. Iedere medewerker selecteert zijn of haar voorkeurstaal bij het aanmaken van het account. Hierna ziet de medewerker altijd alle berichten in zijn voorkeurstaal. Alle berichten worden vertaald via Google Translate en vanuit het beheerdersaccount kan gekozen worden bepaalde delen wel of niet te vertalen. Zo worden ook jouw niet-Nederlands sprekende medewerkers actief betrokken bij alle ontwikkelingen van je organisatie.
Tools MyVIP

200 bakkers van Roodenrijs aan de slag met MyVIP

2 oktober 2019
200 bakkers van Roodenrijs aan de slag met MyVIP
Meesterbakker Roodenrijs, een mooi familiebedrijf in de regio Den Haag, was op zoek naar een moderne en leuke manier om voortgangsgesprekken te voeren en hebben besloten aan de slag te gaan met het digitale MyVIP. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest het systeem in te richten naar alle wensen van Roodenrijs. De juiste competenties, de juiste stellingen in de gelukswijzer en de juiste tone-of-voice in de berichten. Inmiddels staat alles gereed en zijn we live! Als WELDER zijn we erg trots op deze opdrachtgever, heel benieuwd hoe de bakkes van Roodenrijs de VIP-gesprekken gaan ervaren!

Stefan Boenders begonnen bij WELDER

2 oktober 2019
Stefan Boenders begonnen bij WELDER
Het WELDER team is weer versterkt! Heel blij dat Stefan Boenders als full-stack developer ons team komt versterken!
Tools MyVIP

Wachttijd voor nieuwe medewerkers

2 oktober 2019
Nieuwe medewerkers wil je misschien niet direct meenemen in MyVIP. Voor iemand die 2 weken in dienst is, komt een voortgangsgesprek nog te voeren. Daarom kan een wachttijd ingevoerd worden. Nieuwe gebruikers worden dan pas na een bepaalde periode meegenomen in MyVIP.
Tools MySurvey

JBZvoorbedrijven.nl is live; online intake met MyVitality

2 oktober 2019
JBZvoorbedrijven.nl is live; online intake met MyVitality
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft als ambitie gesteld dat Bossche inwoners hun gezondheidswelzijn het hoogste cijfer van Nederland geven. Daar horen gezonde werknemers bij.
Lees meer >
Tools De Vitaliteitsmonitor

Baril Coatings aan de slag met De Vitaliteitsmonitor

1 oktober 2019
Baril Coatings aan de slag met De Vitaliteitsmonitor
Als onderdeel van het regionale initiatief www.duurzaaminzetbaar-nob.nl gaat Baril Coatings, een Bossche fabrikant van specifieke verf-coatings, aan de slag met De Vitaliteitsmonitor om te bepalen hoe ze kunnen investeren in meer vitale en inzetbare medewerkers.
september
Tools MyVIP

Opleidingen als losse module

26 september 2019
Opleidingen als losse module
We verwelkomen een 8e module: opleidingen! Normaliter werden opleidingen standaard getoond tijdens iets gesprek, maar vanaf nu kan vanuit het admin-account bepaald worden of deze module wel/niet getoond wordt tijdens de VIP-gesprekken. Zo houd je grip op je ontwikkelbudget.
Lees meer >
Tools MyVIP

Werkafspraken-mail ook naar leidinggevende

25 september 2019
Vanaf nu worden reminders voor werkafspraken niet alleen naar de medewerker gestuurd, maar ook naar de manager of leidinggevende. Zo blijft de leidinggevende goed op de hoogte van de voortgang van het persoonlijk ontwikkelplan van de medewerker.
Tools MyVIP

Gesprekken heropenen

20 september 2019
Gesprekken heropenen
Wellicht wil je liever niet dat aanpassingen gedaan worden nadat een gesprek opgeslagen is. Toch kan er wellicht een foutje optreden. Per ongeluk op ‘opslaan’ geklikt bijvoorbeeld. Vanaf nu kun je in het admin-account zelf gesprekken heropenen door te gaan naar ‘Gesprekken’.
Tools MyVIP

Functiegroepen toegevoegd

20 september 2019
Functiegroepen toegevoegd
Vanaf nu hoeft iedere manager niet meer handmatig competenties te selecteren om een VIP-gesprek met een medewerkers te voeren. Vanuit het admin-account kunnen functiegroepen aangemaakt worden en gekoppeld worden aan gebruikers en competenties.
Tools MyVIP

Nieuwe animatie van MyVIP is live

19 september 2019
Nieuwe animatie van MyVIP is live
We krijgen regelmatig de vraag om kort uit te leggen hoe MyVIP nu eigenlijk werkte en hoewel we dat graag vertellen, bedachten we even een korte video van 1 minuut te maken. In deze animatie wordt de werking van MyVIP kort uitgelegd. Ideaal om even een collega te laten zien hoe het systeem borgt dat je op een moderne manier voortgangsgesprekken borgt! Bekijk de video!
Lees meer >
Tools MyVIP

Printversies geüpdatet

15 september 2019
Printversies geüpdatet
Maak jij liever printjes van je VIP-gesprekken voor in het archief? We hebben de print-versies geüpdatet, zodat deze er weer mooi strak uitzien. Zo ziet jouw archief er weer netjes uit en kun je gevoerde VIP-gesprekken er jaren later alsnog even bij pakken.
Tools MySurvey

Nieuwe animatie: MyVitality in één minuut!

15 september 2019
Nieuwe animatie: MyVitality in één minuut!
MyVitality is één van de nieuwste systemen van WELDER. Vanaf nu een animatie beschikbaar die het systeem in 100 tellen uitlegt.
Lees meer >
Tools MyCompany

Nieuwe animatie MyCompany staat live!

5 september 2019
Nieuwe animatie MyCompany staat live!
Ook in anderhalve minuut weten hoe MyCompany van jouw organisatie een hechte community maakt? We hebben een animatie gemaakt waarmee je in anderhalve minuut een goede indruk krijgt van de functionaliteiten van MyCompany! Bekijk de video!
Lees meer >
augustus
Tools MyVIP Blog

Naar échte feedback: van eenrichtingsweg naar rotonde

15 augustus 2019
Naar échte feedback: van eenrichtingsweg naar rotonde
Erica zit niet lekker op haar fiets. Ze is onderweg naar haar werk en heeft slecht geslapen. Ze lag nog flink te piekeren over straks, het beoordelinggesprek met haar baas Hans. 'Hij is zo verdomd lastig te peilen!', denkt ze. Is hij eigenlijk wel echt blij dat ik er ben? En gaat hij niet helemaal door het lint als ik wat meer salaris vraag? Met bezwete handen loopt ze een paar uur later zijn kantoor binnen. 'Ga zitten', zegt Hans. There goes nothing.
Lees meer >
Tools MyCompany Blog

Het nieuwe hoofdkantoor is altijd dichtbij

12 augustus 2019
Het nieuwe hoofdkantoor is altijd dichtbij
Een grote parkeerplaats inclusief bordjes met daarop “Leuk dat u er bent", een ontvangsthal waar iedereen gastvrij welkom wordt geheten en waar je zo één van de grootste keukens van Nederland in kijkt. Voorheen het hoofdkantoor van Hutten aan de Mountbattenweg 2 te Veghel. Hutten's hoofdkantoor is namelijk verhuisd!
Lees meer >
juli
Tools De Vitaliteitsmonitor

Kepser gaat investeren in vitale medewerkers met De Vitaliteitsmonitor

5 juli 2019
Kepser gaat investeren in vitale medewerkers met De Vitaliteitsmonitor
Kepser uit Cuijk, een grote producent van allerlei metaalproducten, gaat De Vitaliteitsmonitor gebruiken om te investeren in vitale medewerkers.
Lees meer >
juni
Tools MyCompany

Rijksinstituut voor Kunstgeschiedenis kiest voor MyCompany

28 juni 2019
Rijksinstituut voor Kunstgeschiedenis kiest voor MyCompany
Het Nederlands Rijksinstituut voor Kunstgeschiedenis, gehuisvest in Den Haag, is een van de belangrijkste documentatie- en onderzoeksinstellingen ter wereld. Het RKD verzamelt, beheert en presenteert archief-, documentatie- en bibliotheekmateriaal van en over de kunst van de Nederlanden in internationale context. Het RKD was op zoek naar een modernisering van hun intranet en hebben hier na grondige afwegingen gekozen voor het MyCompany platform van WELDER. Als WELDER heel trots op deze bijzondere nieuwe partner.
Tools De Vitaliteitsmonitor Blog

Inspireren met vitaliteit

15 juni 2019
Inspireren met vitaliteit
Supertrots zijn we nog steeds met onze nominatie als vitaalste bedrijf Zuid-Nederland. Vorige week werden we genomineerd en morgen, de 23ste september, horen we wie de winnaar is van de ElkeDagBeterAward, een initiatief van MKB Nederland en ONVZ Zorgverkeraar. Natuurlijk hopen we dat we deze mooie waardering op onze naam mogen schrijven, maar nog meer hopen we andere ondernemers te inspireren om ook met het thema vitaliteit aan de slag te gaan. Daarom vertel ik graag wat meer over hoe wij dat aanpakken bij Hutten.
Lees meer >

Nieuwe ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid bij Wurth in 's-Hertogenbosch

3 juni 2019
Nieuwe ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid bij Wurth in 's-Hertogenbosch
Tijdens een volgende ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid zijn we te gast bij Wurth.
Lees meer >

WELDER in nieuw pand in 's-Hertogenbosch

1 juni 2019
WELDER in nieuw pand in 's-Hertogenbosch
We zitten erin! Vanaf vandaag nemen we ons nieuwe kantoor in gebruik aan de Mangaan in 's-Hertogenbosch.
mei
Blog

Up is oud: topsalarissen achterhaald symptoom

8 mei 2019
Up is oud: topsalarissen achterhaald symptoom
De luwte lijkt wat te zijn gaan liggen nu de 'crisis' achter ons ligt, maar wat hebben topsalarissen en exorbitante bonussen ons bezig gehouden de laatste jaren. Bankdirecteuren die tonnen oprotpremie opstrijken, topmannen die vier keer zoveel verdienen als onze Minister-President, afijn er zijn heel wat Rijkman Groeninkjes voorbij gekomen sinds 2007. Niet verantwoord, asociaal, enorme graaiers. Daar zijn we het wel over eens.
Lees meer >
april
Blog

Hoe voorkom je Volkswagen-gedrag?

12 april 2019
Hoe voorkom je Volkswagen-gedrag?
Het werd overal breed uitgemeten in het nieuws: uit onderzoek van het Amerikaanse Environment Protection Agency bleek dat er geknoeid was met Volkswagen auto's. Als de uitstoot werd gemeten op een rollerbank, herkende de software dat er sprake was van een test en ging minder uitstoten. Toegegeven, een verdomd fraai staaltje software, waar ze bij Microsoft jaloers op zouden zijn.
Lees meer >
Tools Blog

Stress én geluk op de werkvloer

12 april 2019
Stress én geluk op de werkvloer
Stress en geluk. Een grotere tegenstelling kun je je op het eerste oog niet voorstellen. Bij stress denken we aan een donker en energievretend scenario. Geluk associëren we met positiviteit, bloei en allemaal lachende gezichten. Toch kunnen deze twee niet los worden gezien van elkaar. Zo werkt dat niet in ons hoofd. En dus ook niet op de werkvloer. Hoe helpen we bij Hutten onze samenwerkers bij het vinden van de juiste balans en op weg naar meer geluk?
Lees meer >
februari
Tools Blog

Presteren zonder topsportklimaat

28 februari 2019
Presteren zonder topsportklimaat
'Wat de mensen binnen dit bedrijf doen is pure topsport!'. Het zou zomaar een quote kunnen zijn van een CEO van een groot Nederlands bedrijf. Ga langs een aantal managementcongressen en gegarandeerd kom je een aantal oud-topsporters tegen die op een podium staan uit te leggen hoe managers kunnen zorgen voor een topsportklimaat. Moeten we in ons werk echt streven naar zo'n heus topsportklimaat?
Lees meer >
2018
september
Tools Blog

Rationeel management: waarom mannen beter zijn dan vrouwen

4 september 2018
Rationeel management: waarom mannen beter zijn dan vrouwen
Moeten we het in Nederland nog hebben over gelijke kansen voor vrouwen in bedrijfsleven? In Nederland, de kiem van gelijke behandeling voor homoseksuelen, is dat toch een discussie die ver achter ons ligt? Daar zijn we toch overheen gegroeid? Grappig dat andere landen daar nog over steggelen, maar niet in Nederland. Zou je zeggen: binnen raden van bestuur van beursgenoteerde bedrijven in Nederland is slechts 6% vrouw. Niet zo'n uitgemaakte zaak dus.
Lees meer >
april
Blog

Stop vooral met focussen

10 april 2018
Stop vooral met focussen
Na een tijdje rond te kijken op bol.com vroeg ik me laatst af: waarom zit ik nu niet op de website van Bruna of Free Record Shop te kijken? Op een of andere manier is Bol.com online marktleider geworden en niet een van deze offline marktleiders. Ik bedacht me dat ik schoenen ook niet online bestelde bij VanHaren.nl of Invito.nl, maar bij Zalando. Een nieuwe printer koop ik niet bij BCC.nl of Expert.nl, maar bij Coolblue of Conrad. En kleding niet bij Bijenkorf of V&D, maar bij Wehkamp. Waarom doe ik dat? Al deze offline winkels hebben stuk voor stuk een online webshop waar hun producten verkrijgbaar zijn, maar blijkbaar weten ze me niet te binden. Waarom lukt het offline marktleiders met al hun expertise en marktkennis maar niet om online potten te breken?
Lees meer >