WELDER: dé alles-in-één HR tool

Al meer dan 400 bedrijven werken dagelijks met WELDER: dé alles-in-één HR tool. Met onze software houd je eenvoudig grip op je HR-processen. Binnen alle fasen van de medewerkersreis. Van onboardingprogramma tot exit-analyse. Van interne communicatie tot ontwikkelgesprekken. En van e-learnings tot medewerkersonderzoeken. En dat allemaal in één app, volledig in jouw huisstijl. Benieuwd? Probeer onze HR tool nu 30 dagen gratis!

Wat is een HR tool?

Een HR tool is software die helpt om je HR-processen te stroomlijnen. Onmisbaar voor HR-managers en superhandig voor je medewerkers. Er bestaan ontzettend veel HR tools, allemaal met hun eigen doeleinde. Denk bijvoorbeeld aan recruitment, onboarding, personeelsadministratie of training & ontwikkeling. Wil je liever alles in één? Dan is de HR tool van WELDER misschien iets voor jou. Daarmee bouw je je eigen moderne digitale HR-platform voor de volledige employee journey.

WELDER in het kort

Met de software van WELDER richt je jouw eigen HR tool in. Je hebt keuze uit diverse modules: een soort puzzelstukjes die je met elkaar kunt verbinden. Op die manier bouw je een HR tool die perfect past bij jouw organisatie. Onze modules in een notendop:

De module(s) die je kiest, verschijnen in jouw eigen medewerkers-app. En die app kun je helemaal inrichten zoals jij het wil. Volledig in jouw huisstijl en met eigen terminologie. Jij en je medewerkers krijgen toegang tot een eigen online omgeving, in de vorm van een app. Je eigen HR tool dus! De app is geschikt voor mobiel en desktop en is te downloaden via Google Play en de App Store. Handig!

Waarom HR software juist nú essentieel is

De HR software van WELDER is anders dan andere. Ons doel is: vitaliteit en betrokkenheid onder medewerkers stimuleren. Binden en boeien dus. En dat is belangrijker dan ooit. Want organisaties en bedrijven gaan om mensen. Hoe geavanceerd de technologie ook is. Hoe mooi je producten ook zijn. Je zou soms bijna vergeten dat je mensen dé drijvende kracht zijn van je onderneming. Het is dus zaak om je medewerkers binnenboord te houden, hun vitaliteit op peil te houden en ze betrokken te maken. Zeker gezien de huidige arbeidsmarktkrapte.

Met onze HR software werk je dus aan de vitaliteit en betrokkenheid van je medewerkers. Binnen alle fasen van de medewerkersreis. Alles geborgd in één app voor je medewerkers, die je op maat inricht. Eenvoudig te gebruiken voor jou en je medewerkers. Én de software geef je een hele hoop relevante HR-data. Zo houd je als bedrijf grip op wat echt belangrijk is: je mensen. Op naar een modern HR-beleid!

“De software werkt intuïtief en ziet er visueel goed uit. WELDER denkt vooral ook mee vanuit een HR-perspectief, niet enkel vanuit de applicatie. Dat zorgt voor een goede aansluiting met onze praktijk.”

Niels van Bakergem (ZLM Verzekeringen)

HR tools voorbeelden

Van recruitment tot exitgesprekken: voor alle fasen binnen de medewerkersreis zijn er wel HR tools op de markt. Maar welke mag je zeker niet vergeten? Hier een aantal voorbeelden van HR tools die bijdragen aan een modern personeelsbeleid:

 1. Recruitment
  Voor de grove werving en selectie kun je gebruikmaken van tools als LinkedIn Recruiter. Maar wil je je kandidaten écht leren kennen? En wil jij ook een kijkje geven in jouw keuken? Maak dan gebruik van het vacatureprogramma van WELDER. Je laat mensen solliciteren via een formulier op je eigen website. En dat hoeft geen saai formulier te zijn: spice ‘m up met leuke gifjes, video’s, anekdotes of een quiz. Of geef alvast een digitale rondleiding en laat je collega’s aan het woord. Andersom geldt ook dat jij de sollicitant beter kan leren kennen dankzij onze software. Zo kun je de Talentenscan of Persoonlijkheidstest laten invullen, zodat ook jij direct een goed beeld hebt van je potentiële nieuwe collega.

 2. Onboarding
  Je wil je nieuwe werknemer een warm welkom geven. Het liefst al vóór zijn/haar eerste werkdag. Daarvoor is een online tool ideaal. Met onze onboarding software kun je voor elke medewerker een passend digitaal onboardingprogramma in elkaar zetten. In die onboarding kun je vertellen over alle ins & outs van je organisatie, je collega’s voorstellen of vertellen hoe laat jullie lunchen. Met WELDER maak jij een unieke, interactieve onboarding die je altijd bijblijft.

 3. Interne communicatie
  Slack, WhatsApp, e-mailen… Het zijn allemaal voorbeelden van interne communicatietools. Maar wil je alle communicatie op één plek? Kies dan voor de interne communicatie software van WELDER. Via onze medewerkersapp (via mobiel én desktop) hebben alle medewerkers toegang tot een eigen sociaal intranet, nieuwsberichten, evenementenkalender, smoelenboek, spaarprogramma’s en nog veel meer.

 4. Interne kennisdeling
  Ook handig: één HR tool voor het verzamelen van alle interne kennis. Zo bundel je alle bedrijfsinformatie, documenten, procedures en trainingsmateriaal op één centrale plek. Dankzij onze software voor kennisdeling hebben je medewerkers altijd en overal toegang tot relevante info. Richt je eigen kennisbank in en integreer jouw bestaande systemen (zoals Sharepoint, Google Drive of OneDrive). Met WELDER bouw je aan optimale interne kennisdeling. Voor nu en voor de lange termijn.

 5. Leren en ontwikkelen
  Op zoek naar een HR tool waarmee jouw medewerkers kunnen (blijven) leren en ontwikkelen? En dan het liefst een tool die al het trainingsmateriaal bundelt? Misschien is WELDER iets voor jou. In onze software voor leren en ontwikkelen kun je je eigen e-learnings bouwen, automatisch certificaten genereren, ontwikkeldashboards opstellen en nog veel meer.

 6. Gesprekken voeren
  Natuurlijk: een gesprek voeren doe je face-to-face. Maar de voorbereiding en de afronding doe je efficiënt en eenvoudig online, via onze software voor (functionerings)gesprekken. Richt een passende gesprekscyclus in, kies uit 10 gespreksmodules, stel je eigen vragen op en deel deze vooraf met je gesprekspartner. Na afloop van het gesprek ontvang je relevante data. Denk aan: inzichten over werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling of prestaties van het team.

 7. Medewerkersonderzoeken
  Een feedbacktool is onmisbaar in een modern personeelsbeleid. Want als je regelmatig om feedback vraagt, kom je minder vaak voor verrassingen te staan. Met onze tool voor medewerkersonderzoeken kun je zélf vragenlijsten samenstellen en automatiseren. Jouw medewerkers vullen ze (anoniem) in en jij ontvangt de resultaten in overzichtelijke dashboards. Zo heb je in één klap allerlei nuttige informatie in beeld.

De voordelen van WELDER

 • Eén HR tool voor de volledige employee journey

 • Helemaal zelf in te richten en te beheren

 • Te koppelen met alle administratiesystemen (zoals AFAS en Nmbrs)

 • Volledig in je eigen huisstijl

 • Beschikbaar in meerdere talen

 • Werkt zowel op mobiel als op desktop