Een helder functiehuis met loopbaanpaden

Met één helder overzicht breng je alle functies binnen je organisatie in beeld. Inclusief benodigde opleidingen, competenties en E-learnings. Iedere medewerker krijgt een uitgestippeld loopbaanpad en jij houdt altijd overzicht over je functiehuis.

Stippel loopbaanpaden uit met medewerkers

Elke medewerker heeft een helder overzicht van de huidige functie binnen de organisatie. En ziet in één oogopslag welke opleidingen, competenties of andere zaken nodig zijn om te groeien naar een andere functie. Elke medewerker heeft zo toekomstperspectief om ook in de toekomst een functie te vervullen die goed past.

Naadloze integratie met MyVIP

Het Loopbaanpad is volledig te integreren met MyVIP. Zo bespreken jouw medewerkers tijdens het ontwikkelgesprek welke volgende carrièrestappen gezet kunnen worden. Zo heeft iedere medewerker een praktisch ontwikkelplan om verder te groeien en bied je als werkgever het toekomstperspectief dat medewerkers prettig vinden.

Neem je mensen mee de toekomst in!

Hoe ziet jouw organisatie er over vijf jaar uit? En wat verwacht je daarin van je medewerkers? Met het loopbaanpad neem je medewerkers mee in hoe functies veranderen. Zo ben je samen klaar voor de toekomst!

Start nu en draai MyAcademy al voor €180 per organisatie per maand