De Persoonlijkheidstest

De meest gebruikte persoonlijkheidstest voor medewerkers! Deze test geeft inzicht in het karakter en de natuurlijke talenten van jouw medewerkers. Na een uitgebreide test met 120 stellingen, krijg je een uitgebreid rapport met scores op de vijf grootste persoonlijkheidskenmerken.
Vijf persoonlijkheidskenmerken

Hoe open sta je voor nieuwe ervaringen? Staan jouw belangen op de eerste plaats? Ben je extravert of introvert? De Persoonlijkheidstest test komt uit meerdere onderzoeken als meest betrouwbare test naar voren. De test is gebaseerd op vijf universele persoonlijkheidskenmerken, die elk zijn opgebouwd uit zes facetten.

Toegankelijk voor iedereen

De persoonlijkheidstest is heel simpel: Je krijgt een stelling te zien en aan jou de taak om aan te geven of je het daar mee eens of oneens bent. De stellingen zijn zo eenvoudig mogelijk gehouden zodat die voor iedereen toegankelijk is. Van HR-manager tot meubelmaker en van front office tot back office. Je snapt de stelling en hebt er snel een gevoel bij. Zelfs het rapport strooit niet met dure woorden maar geeft zo concreet mogelijk een beeld van jouw profiel. Heel handig om dit meteen op jezelf te betrekken.


Waar ga jij het voor gebruiken?

Als onderdeel bij het voortgangsgesprek? Of zet je het in bij de (interne) zoektocht naar nieuw personeel? Of wordt dit het startpunt bij coaching trajecten en duurzame inzetbaarheid? Er zijn zoveel toepassingen voor deze betrouwbare persoonlijkheidstest dat die ook bij jou ingezet kan worden. Ieder vraagstuk omtrent de inzetbaarheid van het huidige of toekomstige personeel kan een goede persoonlijkheidsschets gebruiken. Eén ding is zeker, je leert jezelf beter kennen en het geeft handvaten voor een goed gesprek over jouw ontwikkeling!

Start nu en draai MySurvey al voor €180 per organisatie per maand