WELDER op zoek naar HR (afstudeer)stagiair(e)!

december 2019
Wil jij vanaf februari 2020 jouw (afstudeer)stage doen bij WELDER, een jong en snelgroeiend bedrijf waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij affiniteit met Human Resource Management en lijkt het je gaaf om meer te leren op het gebied van HR analytics, voorspellen van verzuim en verloop en een modern personeelsbeleid? Lijkt het je gezellig om in een klein en jong team te werken aan mooie opdrachten? En sta je ervoor open tussendoor aan je pool-skills te werken? En wil je verkennen of een leuke functie voor jou in het verschiet ligt? Dan ben jij onze nieuwe HR afstudeerder/stagiair(e)!

Wat ga jij doen?

WELDER helpt bedrijven met een modern personeelsbeleid en verzamelt hier veel data. Deze data gebruiken we om inzichten te krijgen over verzuim, verloop en productiviteit. Je gaat met het WELDER team aan de slag met deze data. Je kijkt hoe we meer en betere data kunnen verzamelen, je analyseert en interpreteert deze data en je verpakt het in eenvoudige brokjes voor onze opdrachtgevers.

WELDER begrijpt dat het ene aspect je meer aan zal spreken dan het andere. Daarom zullen we met jou bespreken waar je interesse ligt, zodat jij je meer kunt verdiepen op dat wat je interessant vindt.

Met wie werk je?

Je werkt samen met de mensen die binnen WELDER in contact staan met klanten. Samen met hen bepaal je welke data je van welke klant gaat analyseren. Je zoekt hierin slimme verbanden en probeert deze op een heldere manier terug te koppelen aan de opdrachtgevers van WELDER.

Wie zoeken wij?

Ben jij op zoek naar een stage voor een relevante HBO/ WO opleiding Human Resources of een andere verwante opleiding? En heb je affiniteit of wil je graag meer leren over HR analytics? Dan zoeken we jou!

Wat bieden wij jou?

  • Een jong, gezellig en betrokken team
  • Een (afstudeer)stage waarin je veel kennis gaat op doen
  • Een start-up beleving
  • Een mooie stagevergoeding
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel en feestjes!

Wie zijn wij?

WELDER is een jong en snelgroeiend bedrijf dat organisaties helpt met een modern personeelsbeleid. We helpen bedrijven met slimme software, gericht onderzoek en praktisch advies. Zo helpen we bedrijven met software om functioneringsgesprekken op een moderne manier te voeren, laten we bedrijven op een social-media-achtige manier met elkaar communiceren en maken we van betrokkenheid de belangrijkste KPI van een organisatie. We doen onderzoek naar de data van deze bedrijven en kunnen zo voorspellen waar in een organisatie verzuim/verloop hoog en productiviteit laag ligt. Deze informatie wordt gebruikt om praktisch te investeren in meer vitale en duurzaam inzetbare medewerkers.

Interesse?

Als je vragen hebt over deze vacature neem dan contact op met Maarten Schellekens via Maarten.schellekens@welder.nl

Start nu met jouw medewerkers-app voor €180 per maand