Een app introduceren: praktijkvoorbeeld LXA Advocaten

april 2021
Een app introduceren binnen een organisatie. Dat klinkt zo gemakkelijk, maar hoe kun je dat eigenlijk het beste aanpakken? Dit kan natuurlijk heel groot, of juist klein. Belangrijk is vooral om een aanpak te kiezen die past bij jullie organisatie. LXA Advocaten bedacht zo’n actie!

Zo had LXA Advocaten wel een hele leuke en originele manier! LXA wilde het verrassingselement binnen de organisatie zo hoog mogelijk houden. Daarom bedachten ze een spannende teaser video en kreeg elke medewerker een flesje champagne met APPetizers thuis gestuurd. Echter werd er niet verteld wat er stond te gebeuren, alleen dat alle collega’s van LXA in een online meeting werden verwacht.

Met een mooie presentatie werd vervolgens in deze online meeting de LXA-app onthuld. Tegelijkertijd kreeg iedereen meteen toegang tot de applicatie. Na de onthulling werd er een quiz gespeeld via de app, geleid door de heuse LXA quizmaster. Grappige vragen en foto’s werden met elkaar gedeeld, waardoor iedereen ook meteen kennis kon maken met de werking van de app. Kortom, een succesvolle avond en een mooie start voor de LXA-app! Gefeliciteerd!

Start nu en draai MyCompany al voor €180 per organisatie per maand