Maak snel kennis met MyVIP via onze eenvoudige tutorials!

MyVIP in 100 tellen

Een korte video die de uitgangspunten van MyVIP beschrijft. In 100 tellen direct een goed beeld hoe MyVIP werkt. Ideaal om voorafgaand aan een implementatie te delen met directe collega's.

Aan de slag met MyVIP

Een uitgebreide (4:58) screenrecording van MyVIP. Bekijk stap voor stap hoe je een gesprek in kunt plannen, hoe een medewerker het gesprek kan voorbereiden en hoe je tijdens een gesprek werkafspraken vastlegt. In nog geen vijf minuten weet je direct hoe het complete MyVIP systeem werkt.

Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?

Om een gesprek met een medewerker te kunnen voeren, moeten zij aangemaakt zijn als gebruiker in het systeem. In deze video leer je eenvoudig hoe je een nieuwe gebruiker aanmaakt.

Hoe start ik een gesprekscyclus?

Een gesprekscyclus wordt gestart om gesprekken te kunnen voeren met jouw teamleden. In deze video leer je eenvoudig hoe je een gesprekscyclus start.

Hoe koppel je competenties aan functies?

Om competenties te kunnen beoordelen, is het van belang deze te koppelen aan een functie. Zo wordt iedere functie beoordeelt op passende competenties. In deze video leer je eenvoudig hoe je competenties koppelt aan verschillende functies.

Hoe plan ik als leidinggevende een gesprek in?

Als leidinggevende heb jij de taak gesprekken met jouw teamleden in te plannen. In deze video leer je eenvoudig hoe je de gesprekken plant en voorbereid via MyVIP. Een zinvolle introductie voor elke leidinggevende.

Hoe voer ik een gesprek als leidinggevende?

Als leidinggevende heb jij de taak gesprekken met jouw teamleden te voeren. In deze video leer je eenvoudig hoe je deze gesprekken voert.

Hoe bereid ik het gesprek met mijn leidinggevende voor?

Als medewerker krijg je een bericht dat jouw VIP-gesprek ingepland is door jouw leidinggevende. En nu? In deze tutorial zie je exact hoe je als medewerker jouw VIP-gesprek voorbereid. Zo ga je goed voorbereid op weg naar een persoonlijk ontwikkelplan!

Wat leg je vast tijdens het gesprek?

Als leidinggevende heb je een VIP-gesprek met een medewerker ingepland en voorbereid. Jouw medewerker heeft het gesprek ook voorbereid. Klaar voor het gesprek! In deze tutorial zie je hoe je tijdens het gesprek de resultaten kunt bespreken en werkafspraken kunt vastleggen in een persoonlijk ontwikkelplan.