De ideale medewerkersreis in één platform

Of het nu gaat om onboarding, ontwikkelgesprekken, interne communicatie, e-learnings, medewerkersonderzoeken of offboarding: met WELDER heb je alles wat je nodig hebt voor een modern HR-beleid overzichtelijk bij elkaar in één tool. Zo werk je efficiënt en datagedreven aan je personeelsbeleid en de vitaliteit en betrokkenheid van je medewerkers.

WELDER Touch Points Illustraties 1920x1080px online

Onboarding

De eerste dag komt er veel op een nieuwe medewerker af. Ondersteun de nieuwe medewerker door overzicht te houden. Een checklist met taken voor de eerste werkdag bijvoorbeeld. Daag de nieuwe medewerker uit ervaringen te noteren, zodat je onboarding steeds blijft verbeteren.

Koppel een 'page'
Beoordelen lg

Einde proeftijd gesprek

Na 1 of 2 maanden voert de nieuwe medewerker een einde proeftijdgesprek met zijn leidinggevende.

Door dit gesprek digitaal in te richten zorg je ervoor dat deze gesprekken niet vergeten worden en ieder gesprek op dezelfde manier gevoerd en vastgelegd wordt. Handig toch?

Chivo in gesprek met een coach

60- en 90 dagen enquête

Inmiddels is de nieuwe medewerker 3 maanden in dienst en middels een digitale vragenlijst vertelt hij hoe dit heeft ervaren.

De vragenlijst richt je eenmalig in en wordt automatisch verstuurd wanneer een medewerker een bepaalde periode in dienst is. Deze resultaten gebruik je om het onboardingsproces te verbeteren en de medewerker optimaal te ondersteunen.

Icon van een poppetje achter een scherm met een dashboard

Community tijdlijn

Via de interactieve tijdlijn word iedere medewerker betrokken bij alle mooie ontwikkelingen van de organisatie en worden onderling successen gedeeld.

Vanuit een company account kunnen pushnotificaties aangemaakt worden en berichten gepind worden. Verjaardagen en jubilarissen verschijnen automatisch op de tijdlijn en favorieten berichten blijven bewaard. Jij bepaalt wanneer medewerkers welke melding krijgen. Zo blijft elke medewerker betrokken bij de organisatie.

Icon van drie poppetjes bij een mobiel

Loyaliteitsprogramma

Met het loyaliteitsprogramma sparen medewerkers gedurende de gehele carrière punten, die ingewisseld kunnen worden voor gave items in onze jullie eigen Loyalty Shop. Zo word je als werkgever nóg aantrekkelijker!

Icon van twee poppetjes voor een scherm die elkaar een cadeau geven

Ondersteun medewerkers met de beste tools voor de gehele medewerkersreis

Neem contact op met een van onze specialisten voor meer informatie.

Medewerkersonderzoeken

Met verschillende onderzoeken wordt input opgevraagd bij alle medewerkers. De organisatie wordt hierdoor een nóg betere werkgever.

Zet eenvoudig elk gewenst onderzoek uit onder je mensen. Een actueel dashboard geeft alle leidinggevenden de juiste informatie om op te sturen. De totaalscores laten zien welke afdelingen aandacht verdienen.

Chivo vragenlijsten

Talentenscan

Je medewerkers snel en laagdrempelig meer inzicht geven in het eigen voorkeursgedrag en dat van collega's? Met de Talentenscan krijgen jouw medewerkers na het beantwoorden van 30 vragen een uitgebreid persoonlijkheidsrapport toegestuurd. Hiermee kunnen jouw teams nog efficiënter samenwerken.

Icon van een mobiel met daarop een vragenlijst

Ontwikkelgesprekken

Géén ouderwetse beoordeling of weer datzelfde formuliertje. Iedere medewerker voert regelmatig ontwikkelgesprekken, waarin werkgeluk, prestaties en ambities uitgebreid besproken worden.

Met maar liefst 10 gespreksmodules bepaal je zelf welke thema's voor wie aan bod komen. Zo borg je met één digitaal systeem de persoonlijke ontwikkeling van iedereen in je organisatie.

Icon van drie poppetjes rondom een groot dartbord

Duurzame inzetbaarheidsgesprekken

Tijdens een duurzaam inzetbaarheidsgesprek bespreekt een medewerker met zijn leidinggevende hoe hij duurzaam inzetbaar blijft. Dit is natuurlijk een belangrijk gesprek om te voeren met medewerkers die de pensioen leeftijd naderen, maar net zo belangrijk voor de jongere generaties.

Koppel een 'page'
Inzichten in gesprekken

Afscheid nemen bestaat niet

Maar is wel degelijk een belangrijk onderdeel van de medewerkersreis. Met het juiste offboardingproces verzamel je waardevolle inzichten én creëer je een blijvende positieve indruk. Zo maak je van vertrekkende medewerkers echte ambassadeurs! Dit proces richt je in met een exit gesprek en vragenlijst op maat.

Icon van een poppetje achter een scherm met een dashboard

Bekijk hier hoe Hutten de medewerkersreis heeft ingericht met behulp van de software van WELDER.

Start nu met jouw medewerkers-app voor €180 per maand