Dekra gaat De Vitaliteitsmonitor objectief toetsen bij organisaties

oktober 2019
met de samenwerking met één van de grootste certificerende instellingen van Europa wordt De Vitaliteitsmonitor ook certificeerbaar.

Veel bedrijven vinden het lastig te bepalen hoe goed zij daadwerkelijk investeren in vitale en duurzaam inzetbare medewerkers. Regelmatig doet WELDER hier onderzoek naar. Echter, veel bedrijven willen graag een compleet objectieve blik om te bepalen hoe goed ze daadwerkelijk presteren. Daarom wordt De Vitaliteitsmonitor ook certificeerbaar. De certificeringsnorm moet organisaties de juiste basis geven om stapsgewijs te blijven werken aan vitale medewerkers.

Op de-vitaliteitsmonitor.nl kunnen bedrijven straks een digitale intake doen, waarmee ze alle initiatieven om te investeren in vitale medewerkers in kaart brengen. Vervolgens kan een certificaat aangevraagd worden, waarna een auditor van DEKRA deze resultaten komt objectiveren.

Met het Vitaliteitsmonitor certificaat laat je als organisatie aan de arbeidsmarkt zien hoe goed jij je inzet voor vitale medewerkers. Daarnaast maak je met deze objectivering de juiste keuzes in jouw vitaliteitsprogramma.

Start nu met jouw medewerkers-app voor €180 per maand