Nieuwe subsidievouchers Duurzame Inzetbaarheid Noordoost-Brabant

december 2019
De regio Noordoost-Brabant kent een aantal krachtige samenwerkingsverbanden. Agrifood Capital, VNO-NCW Brabant-Zeeland en OTIB hebben de handen ineen geslagen om bedrijven die willen investeren in duurzaam inzetbare medewerkers te laten profiteren van aantrekkelijke subsidievouchers. Met deze vouchers worden 75 tot wel 100% van je investering vergoed. In deze factsheet vind je meer informatie over deze vouchers.

Voor welke bedrijven gelden de vouchers?

Elk bedrijf gevestigd in Noordoost-Brabant komt in aanmerking voor de subsidievouchers. De grootte van je bedrijf of de sector waarin je actief bent, maakt dus niet uit. Hieronder een overzicht van de deelnemende gemeenten.


Welke investeringen komen in aanmerking?

Er zijn talloze zaken die jouw medewerkers meer of minder inzetbaarheid houden. Zo kun je een onderzoek uitvoeren naar de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers, kun je voortgangsgesprekken binnen jouw organisatie op een moderne manier inrichten (bv met MyVIP) of de interne communicatie en betrokkenheid binnen de organisatie verhogen (bv met MyCompany). Twijfel of een investering in aanmerking komt? Neem contact met ons op!

Welke financiële spelregels gelden er?

Er zijn vouchers van verschillende omvang beschikbaar, tot een maximum bedrag van €5.000. Tijdens de intake bespreken we welke voucher het beste bij jullie past. De voucher betaalt maximaal 75 tot 100% van jouw investering. De administratieve verantwoording ligt bij ons; geen rompslomp met formulieren dus.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar www.duurzaaminzetbaar-nob.nl
  2. Doe de DI-scan
  3. Plan de intake

Meer weten? Bekijk de video hier en neem contact met ons op!

Start nu en draai MySurvey al voor €180 per organisatie per maand