Nieuwe animatie: MyVitality in één minuut!

september 2019
MyVitality is één van de nieuwste systemen van WELDER. Vanaf nu een animatie beschikbaar die het systeem in 100 tellen uitlegt.

Met MyVitality maak je jouw programma om de vitaliteit van jouw medewerkers te verbeteren meetbaar. Zo bereken je eenvoudig welke ROI je investeringen hebben. MyVitality neemt alle initiatieven die je inzet en verwerkt ze in een meetbaar systeem met de juiste dimensies, aspecten en vragen. Zo heeft iedere medewerker een MyVitality-score.

Periodiek vullen medewerkers de scan in. Zij genereren een persoonlijk rapport met alle MyVitality scores, inclusief bedrijfsspecifieke tips en adviezen om de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers te verhogen. Elke leidinggevende heeft een dashboard met alle MyVitality scores van zijn teamleden. Hij of zij krijgt specifieke adviezen om de vitaliteit van de teamleden te verhogen. Zo kan elke leidinggevende actief sturen op een Vitaliteits-KPI. De afdeling HR genereert unieke inzichten en ziet direct waar de kans op verzuim en verloop het hoogst is. Zo kan bijgestuurd worden kan verzuim en (ongewenst) verloop voorkomen worden.

Start nu en draai MySurvey al voor €180 per organisatie per maand