Laat geen subsidie liggen!

De overheid stimuleert bedrijven met allerlei subsidies te investeren in vitale, betrokken en inzetbare medewerkers. De tools van WELDER zijn hier bij uitstek geschikt voor. WELDER kan je compleet ontzorgen in het aanvragen en administreren van deze subsidies. Lees er meer over of plan een vrijblijvende subsidiescan om te kijken waar jij recht op hebt.

Subsidies

SLIM Subsidie voor Leren en Ontwikkelen

Landelijke subsidie voor Mkb'ers die willen investeren in het Leven Lang Ontwikkelen van medewerkers. Bijvoorbeeld met MyVIP een methode invoeren die medewerkers stimuleert kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Subsidie: max 25.000

Volgende aanvraagperiode: 1 tot 31 maart 2021.

SLIM2
Regionale vouchers Duurzame Inzetbaarheid

Regionale subsidie in 17 gemeenten in Noordoost-Brabant, specifiek bedoeld voor bedrijven (van klein tot groot) die een stap willen zetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Dat kan door een van de digitale tools van WELDER in te zetten, maar ook door het doen van een onderzoek of het opstellen van een programma.

Subsidie: voucherwaarde is max 5.000

Volgende aanvraagperiode: jaarrond

Regionale vouchers

MKB Idee voor ontwikkelen vaardigheden

Subsidie om innovatieve concepten voor het wegnemen van belemmeringen rond het ontwikkelen van vaardigheden van medewerkers. Knelpunten kunnen zijn een tekort aan tijd / capaciteit van scholing of een onzekere ROI in investeringen in het ontwikkelen van vaardigheden.

Subsidie: min 25.000, max 124.999

Volgende aanvraagperiode: 20 okt 2020 - 15 dec 2020

MKB Idee