Alle medewerkers gastvrij op dezelfde manier, dat lukt met één medewerkers-app!

Lees hier hoe Hutten met het platform van WELDER zorgt voor meer werkgeluk voor haar samenwerkers

Header Hutten

Wie zijn jullie?

In 1929 is Hutten begonnen als bakkerij. Nu verzorgen we eten, drinken en gastvrijheidsdiensten bij bedrijven, zorginstellingen, op eigen horecalocaties en bij meetings & events in heel Nederland. Met tomeloze energie lopen onze samenwerkers voorop om waarde toe te voegen en van betekenis te zijn voor onze opdrachtgevers, leveranciers, elkaar en de samenleving.

Wat was jullie uitdaging?

Werken bij Hutten betekent dat je een samenwerker wordt. Onderdeel van een club enthousiaste mensen die zich elke dag inzetten om mensen gelukkig te maken met het lekkerste eten en drinken en oprechte gastvrijheid. Onze samenwerkers werken verspreid door het hele land op honderden locaties. De uitdaging was om hen allemaal te bereiken, goed te informeren en inspireren zodat zij volgens de Hutten-manier kunnen werken en zich betrokken en verbonden voelen. Met zoveel samenwerkers die decentraal werken was een online sociaal platform de enige goede oplossing.

Legenda Hutten

Een medewerkers-app op maat

Wil jij aan de slag met het platform van WELDER voor jouw horecabedrijf? Start de inrichting dan met een template op maat voor de horeca! Hierin vind je handige trainingen zoals HACCP, allergenen en BHV. Er staat bijvoorbeeld ook een gesprekscyclus op maat klaar. Het template pas je makkelijk naar wens aan!

Undraw building websites i78t 2

Hoe hebben jullie MijnHutten ingericht?

Hutten gelooft in het verbinden van mensen en in de meerwaarde die dat kan opbrengen voor iedereen. Dat een grotere sociale cohesie binnen het bedrijf kan bijdragen aan het (werk)geluk van de alle mensen die bij het bedrijf werkzaam zijn. Vanuit die overtuiging is MijnHutten ontstaan. MijnHutten is een community platform waar samenwerkers van Hutten elkaar leren kennen en is Huttens belangrijkste instrument om samenwerkers te verbinden.

MijnHutten is gebouwd op de pijlers: Informeren & Inspireren, Delen & Community building en Leren & Ontwikkelen. Zo maakt MijnHutten het actief delen van kennis, trots, inspiratie, wensen en geluk bijvoorbeeld mogelijk, verbindt en verknoopt het platform en elimineert het hiërarchische afstanden binnen het bedrijf door communicatielijnen dwars door de organisatie te creëren.

MijnHutten is het hoofdkantoor van de toekomst!
Hutten My Company
Mijn Hutten afbeelding 1

Op MijnHutten vinden onze samenwerkers alles rondom interne communicatie, e-learnings, ontwikkelgesprekken en het BLG-onderzoek (MTO). Daarnaast gebruiken wij ook de loyalty programma's die vallen onder de module MyCompany. Zo hebben we Samen Geven ingericht waar samenwerkers punten mogen doneren aan goede doelen die zij belangrijk vinden. Via Samen Delen kunnen samenwerkers spullen van elkaar lenen, we hebben immers niet allemaal een skibox in de garage staan.

Samen bezitten we veel meer en zijn we dus 'rijker' zijn dan alleen!


Fotografie door Twycer.

Hutten Samen Geven
Hutten banner 2