Beloon loyaliteit van medewerkers

Investeer maximaal in het behouden van medewerkers met de loyaliteitsprogramma's van WELDER. Richt een eigen loyalty shop in, deel producten of steun samen goede doelen. Zo word je als werkgever nóg aantrekkelijker!

Medewerkers verzamelen punten

Laat je waardering zien door punten te geven aan medewerkers. Dat kan handmatig of volledig geautomatiseerd! Bijvoorbeeld wanneer ze zich extra ingezet hebben voor het bedrijf, aan de slag zijn met hun persoonlijke ontwikkeling of een mijlpaal vieren zoals een jubileum of verjaardag. De punten kunnen de medewerkers inwisselen in jouw eigen loyalty shop.

Je eigen loyalty shop

Bepaal zelf waar jouw medewerkers voor kunnen sparen. Een teamtraining met een inspirerende trainer, een masseur op kantoor, een bezoekje aan een toffe vakbeurs of een hotelovernachting om even lekker te ontspannen. Je richt snel en eenvoudig je eigen loyalty shop in, waarmee jij als werkgever nóg aantrekkelijker wordt.

Sharing is caring!

Haak aan bij de deeleconomie en zorg ervoor dat jouw organisatie een echte sharing community wordt. Medewerkers delen makkelijk hun eigen producten met elkaar. Of ze lenen iets uit het bedrijfsassortiment, zoals gereedschap of statafels. Zo voelen medewerkers zich nóg meer verbonden met het bedrijf en met elkaar.

Iedereen doet mee :)

Projecten worden effectiever wanneer er mensen aan werken met passie voor het onderwerp. Met de benefit programs van WELDER komen vraag en aanbod van projecten bij elkaar. Deel projecten en laat medewerkers aanmelden en meewerken. Zo werkt iedere medewerker aan zijn of haar lievelingsproject!

Samen voor het goede doel

Zet je met collega's in voor een goed doel. Dat geeft niet alleen voldoening, maar draagt ook positief bij aan de teamspirit! Medewerkers kunnen zelf een goed doel aandragen en zich op verschillende manieren inzetten bij goede doelen van collega's. Een boost voor de maatschappelijke impact van je organisatie.

Start nu en draai MyCompany al voor €180 per organisatie per maand