Verschillende formulieren voor het functioneringsgesprek zijn verleden tijd

Lees hier hoe Vink Systemen met haar medewerkers op een digitale en eenduidige manier in gesprek gaat.

VINK header

Wie zijn jullie?

Vink Systemen is een luchttechnisch bedrijf gevestigd in Katwijk. Het bedrijf bestaat uit 5 verschillende werkmaatschappijen en er werken 160 medewerkers voor Vink Groep. Ook werken we met een vaste groep onderaannemers. Naast ons kantoor in Katwijk, hebben we ook een fabriek waar we luchtkanalen en luchttechnische componenten maken. Onze medewerkers werken op projectlocaties door het hele land en met regelmaat in het buitenland.

Wat was jullie uitdaging?

Binnen ons bedrijf werden verschillende formulieren gebruikt voor het voeren van het jaarlijkse functioneringsgesprek, die niet erg gebruiksvriendelijk waren. We hadden behoefte aan een uniform en gebruiksvriendelijk platform voor iedereen, die het ook mogelijk maakt om rapportages te generen en gemaakte afspraken op te volgen. Ook was ons intranet platform verouderd en hadden we behoefte aan meer interactieve mogelijkheden. Dit platform was alleen als desktop versie beschikbaar en dat was niet erg gebruiksvriendelijk voor onze collega’s die op de projecten werkzaam zijn.

Legenda Hendriks Groep

Een medewerkers-app op maat

Wil jij aan de slag met het platform van WELDER voor jouw organisatie in de techniek Start de inrichting dan met een template op maat voor de techniek! Hierin vind je onder andere handige digitale trainingen gericht op veilig werken, een ingerichte gesprekscyclus op korte projectevaluaties en een marktplaats waar medewerkers gereedschap kunnen lenen. Het template pas je makkelijk naar wens aan.

Undraw building websites i78t 1

Hoe hebben jullie MijnVink ingericht?

MijnVink bestaat uit Vink Online met een tijdlijn en smoelenboek. Daarnaast hebben we InGesprek ingericht: een eenduidige gesprekscyclus voor al onze medewerkers. De eerste gespreksronde is voltooid en de reacties zijn heel positief!

MijnVink is ook beschikbaar als app en dat zorgt ervoor dat iedereen altijd in de gelegenheid is om MijnVink te raadplegen.
Hendriksgroep afb 1