Blog

Werkboek: ontwerp de ideale HR-gesprekscyclus

juni 2024

In een dynamische en steeds veranderende werkomgeving is effectieve communicatie tussen medewerkers en leidinggevenden essentieel voor het succes van een organisatie. Gesprekken zijn de bouwstenen van deze communicatie en vormen de basis voor een gezonde, productieve en betrokken werkomgeving.

Van het welkom heten van nieuwe talenten tot het begeleiden van medewerkers naar nieuwe kansen en het zorgvuldig afronden van dienstverbanden: elk gesprek draagt bij aan een optimale employee journey. Daarom spreken we in dit werkboek over de ideale gespreksreis. Die omvat alle gesprekken die gevoerd worden in de medewerkersreis van jouw organisatie.

Dit werkboek is ontworpen om je te helpen met het ontwikkelen van een doordachte en effectieve gespreksreis. We nodigen je uit om nieuwe mogelijkheden te verkennen en aan te passen aan jouw organisatie. Of je nu kiest voor onze voorgestelde modules of besluit om je eigen aangepaste cyclus te maken; het doel is om een gespreksstructuur te creëren die zowel de individuele medewerker als de organisatie als geheel ten goede komt.

Start nu met jouw medewerkers-app voor €180 per maand