Hallo HR Consultant

WELDER is op zoek naar jou!

Draag bij aan het werkgeluk van duizenden medewerkers!

Wil jij klanten helpen met het moderniseren en verbeteren van hun HR-beleid? Lijkt het je een leuke uitdaging om op projectbasis slimme software te implementeren, trainingen te geven en in te spelen op de wensen en behoeften van klanten? En wil jij aan de slag bij een jong HR-tech bedrijf waar vrijheid en verantwoordelijkheid voorop staan? Dan is deze vacature van HR Consultant bij WELDER in Den Bosch iets voor jou!

Met slimme software, praktisch advies en gerichte subsidies helpen wij bedrijven naar een modern HR-beleid

Als een van de snelst groeiende HR-techbedrijven ondersteunen wij een grote diversiteit aan bedrijven bij het ontwikkelen van een modern HR-beleid. Door slimme software, praktisch advies en gericht onderzoek, verhogen wij de vitaliteit en betrokkenheid van medewerkers. Dit doen we onder andere door de inzet van moderne voortgangsgesprekken, apps om de betrokkenheid onder medewerkers te verhogen en digitale inwerkprogramma’s.

Alle medewerkers van WELDER bij elkaar

Wat is je uitdaging als HR Consultant?

Als HR Consultant ondersteun jij opdrachtgevers op projectmatige basis met het gebruik van de WELDER software. Voor deze opdrachtgevers ben jij het gezicht van WELDER en draag je zorg voor een goede relatie. Afhankelijk van jouw ervaring en je interesses matchen we je met de best passende klanten en opdrachten.

Het klantenbestand van WELDER bestaat uit zowel kleine MKB-bedrijven als grotere concerns. Je adviseert over de juiste inzet van tools en geeft workshops en gericht advies om klanten te helpen met hun HR beleid. Daarnaast zet je vitaliteitsprojecten op, voer je onderzoeken uit, stel je jaarplannen op en denk je mee over procesverbeteringen binnen WELDER.

Je bent ongeveer de helft van de tijd op locatie bij de klant en de rest op kantoor in Den Bosch. Je schakelt met interne developers over IT-updates die interessant zijn voor je klanten en blijft samen met je collega's op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van HR. Met de afdeling Product Specialisten schakel je eenvoudig over trainingen en allerhande (technische) vragen die jij of je klanten hebben.

Drie poppetjes bij doel

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, energiek en proactief en hebt al ervaring met consultancy, HR, software implementatie en/of projectmanagement. Je maakt gemakkelijk contact, bent commercieel slagvaardig en analytisch sterk. Je hebt affiniteit met sales, IT en HRM en het lijkt je tof om deze vakgebieden te combineren in een functie als HR Consultant bij WELDER.

Daarnaast heb je:

  • beschikbaarheid van minimaal 4 dagen per week;

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;

  • minimaal 5 jaar werkervaring, bijvoorbeeld: HR Consultant, HR Adviseur, Recruitment Consultant, Account Manager of Projectmanager.

  • een rijbewijs B en beschik je over een eigen auto (we hebben een zakelijke kilometervergoeding van in totaal € 0,30 p/km).

Icon van een poppetje achter een scherm met daarop een dashboard

Hoe ziet jouw werkdag als HR Consultant eruit?

Je ochtend start met een kick-off bij een nieuwe klant. Het bedrijf, werkzaam in de logistiek, wil aan de slag met ontwikkelgesprekken. Bij het uitvragen van de wensen en behoeften zie jij nog meer kansen voor het verbeteren van hun HR-beleid. Op basis van jouw advies breidt de klant hun WELDER-platform uit met meer van onze modules. De komende weken ga je, in samenwerking met het projectteam vanuit de klant, 4 van onze 5 modules implementeren met de klant.

Een klant in de zorg is die dag je volgende bestemming. Je gaat een workshop geven over het gebruik van onze onboarding tool. Op de achterbank staan Bossche Bollen, want je hebt het onthouden: de leidinggevende is jarig. Na de afspraak rijd je met een voldaan gevoel terug naar kantoor. In de auto bel je met een collega die als Product Specialist ondersteunt bij diverse gewenste technische aanpassingen. Het laatste uur van de werkdag zorg je voor de voorbereiding van de komende dag en werk je jouw (beperkte) administratie bij.

Op het kantoor sluit je de werkdag af in stijl: met een drankje bij de pooltafel met je collega’s. Proost op een geslaagde dag!

MyNewJob onboarding uitdagend maken

Wat heeft WELDER jou te bieden?

  • Een salaris tussen de € 3.500 en € 5.500 bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring op het gebied van HR, projectmanagement en software implementatie/consultancy.


  • Bij WELDER krijg je veel vrijheid en wordt er vanuit gegaan dat jij je eigen verantwoordelijkheid pakt. Zo krijg je onbeperkt vakantiedagen en heb je flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.


  • Een informele werksfeer: iedere dag gezellig samen lunchen, korte lijnen, weinig bureaucratie, een open en directe manier van communiceren en genoeg ruimte voor ontspanning. Bijvoorbeeld met wekelijkse borrels en leuke teamuitjes.


  • Deelname aan het ontwikkelprogramma voor onze HR Consultants in samenwerking met het kennisinstituut Chivo.

MyAcademy Het loopbaanpad en poppetje

Word jij onze nieuwe HR Consultant?
We maken graag kennis met je!

Wil je solliciteren? Super! Stuur je sollicitatie via onderstaande knop. Heb je nog vragen over WELDER of de vacature? Neem dan ook gerust contact op met Niek Antonides via [email protected] of 06-22498602.