Join the club!

Allround Support Medewerker

Echt uitblinken in een ondersteunende rol? Dat kan als Allround Support Medewerker bij WELDER! Jij gaat namelijk ondersteunen bij het implementeren van slimme software voor klanten. Ben je administratief sterk, communicatief vaardig en wil jij aan de slag bij een jong HR-tech bedrijf waar vrijheid en verantwoordelijkheid voorop staat? Dan is dit jouw kans!

Als één van de snelst groeiende HR-tech bedrijven ondersteunt WELDER bedrijven bij het ontwikkelen van een modern HR-beleid. Door slimme software, praktisch advies en gericht onderzoek verhogen zij de vitaliteit en betrokkenheid van medewerkers. Dit doen zij onder andere door de inzet van moderne voortgangsgesprekken, apps om de betrokkenheid onder medewerkers te verhogen en digitale inwerkprogramma’s.

Over WELDER

WELDER heeft als missie het HR-beleid van bedrijven te moderniseren en verbeteren. Zij gelooft dat het management van een bedrijf namelijk niet gaat om beheersen en controleren, maar om het motiveren van medewerkers. Dit doen zij onder andere door de implementatie van slimme software die het mogelijk maakt om inwerktrajecten digitaal te maken en voortgangsgesprekken te moderniseren en door de gehele employee journey goed in te richten bij bedrijven.

WELDER
Wat houdt het werk in?

Als Allround Support Medewerker kom je terecht in een team van vier Support Medewerkers en één Support Manager. Natuurlijk ken jij het systeem en de producten van WELDER tot in de puntjes en ga jij altijd op zoek naar een passende oplossing voor de klant. In deze onmisbare rol ben jij de vraagbaak van collega’s én klanten en ondersteun je hen op verschillende vlakken.

Dit zijn jouw belangrijkste taken

 • In samenwerking met de Accountmanagers help je klanten bij het implementeren van het systeem. Als echte specialist van het product zorg jij ervoor dat technisch alles goed is ingericht en de implementatie gerealiseerd kan worden. Ook houd je je bezig met administratieve werkzaamheden als offertes maken, data verwerken en rapportages uitdraaien.
 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten, zowel aan de telefoon als per mail. Zo beantwoord je technische vragen en zet je deze indien nodig door naar IT.
 • Je denkt mee over mogelijke verbeteringen die WELDER kan doorvoeren; de software wordt namelijk continu doorontwikkeld waar mogelijk. Ook test je nieuwe features die IT heeft gebouwd.

Wat heeft WELDER jou te bieden?
 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring op het gebied administratieve werkzaamheden.
 • Onbeperkt vakantiedagen! Bij WELDER krijg je namelijk veel vrijheid. Er wordt vanuit gegaan dat jij je eigen verantwoordelijkheid pakt.
 • Een toffe uitdaging van 32-40 uur, met flexibele werktijden én de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Een informele werksfeer: korte lijnen, een open en directe manier van communiceren, iedere dag gezellig samen lunchen en tussen het werken door een potje poolen of darten om te ontspannen.
 • Een hecht team waar ruimte is voor (sarcastisch) grapjes, wekelijkse borrels en leuke teamuitjes naar bijvoorbeeld Paaspop, het theater of een vet concert.
Jij herkent jezelf hierin

Administratief sterk én communicatief vaardig; dat ben jij absoluut. Je houdt van planmatig en systematisch werken en vind het leuk om allround met projecten bezig te zijn, waarbij je een ondersteunde rol aanneemt. Kom je ergens niet uit? Dan ga je op onderzoek uit om het systeem of de software te doorgronden. Ook weet je altijd de juiste prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren.

En verder breng je het volgende mee:

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
 • werkervaring in een administratieve / ondersteunende rol;
 • affiniteit met- of interesse in HR/ HR-systemen
Interesse? Wij leren je graag kennen!

Als je vragen hebt over deze vacature neem dan contact op met Fleur Slobbe via [email protected] of bel naar 06 3026 8379.