Updates en nieuwe features Maart

10 maart 2021 Ook in 2021 houden we je elke maand op de hoogte van relevante updates en nieuwe features van onze software. En leggen we je uit hoe hoe je hiermee aan de slag kunt gaan! Met deze maand onder andere: geef gebruikers extra rechten met een rol, bepaal persoonlijke doelstellingen en events op de tijdlijn.
Geef gebruikers extra rechten met een rol

Het beheren van een online omgeving is belangrijk, maar kost soms ook veel tijd. Het zou dan fijn zijn als er andere gebruikers zijn die hun steentje kunnen bijdragen, maar die je misschien niet direct de volledige beheerdersrechten van het platform wilt geven. Daar hebben we nu een oplossing voor! Voortaan kun je een rol toewijzen aan een gebruiker, waarmee hij/zij een stukje beheerdersrecht krijgt. Zo kan je een gebruiker bijvoorbeeld het recht geven om de eventkalender te bewaken, het beheer van MyAcademy op zich te nemen of Community manager te worden.
Een rol toekennen aan een gebruiker kan via Beheer > Gebruikers > Het desbetreffende gebruikersprofiel > Vink onderaan de juiste rol aan > Opslaan.

Persoonlijke doelstellingen bepalen

Als beheerder kun je voortaan in één keer voor alle medewerkers óf medewerkers met dezelfde functie, dezelfde persoonlijke doelstellingen aanmaken. Niet meer oneindig kopiëren dus. De doelstellingen kunnen worden aangemaakt met behulp van een template via Beheer > Instellingen > Template doelstellingen. Let op: dit geldt niet voor team- en organisatiedoelstellingen.

Events op tijdlijn

Evenementen worden er vandaag de dag helaas weinig georganiseerd. Maar 'events' zijn eigenlijk ook gebeurtenissen zoals jubilea, (online) trainingen en cursussen. Onder elk event hebben gebruikers de mogelijkheid om een reactie te posten. Indien je aangemeld bent voor dit event, komen deze reacties en berichten op deze zgn. event-tijdlijn óók voorbij in je gewone tijdlijn op de homepage. Zo kun je na aanmelding heel makkelijk alle event specifieke berichten blijven volgen in aanloop of na afloop van het event.

Start direct of neem contact met ons op!