Updates en nieuwe features April

6 april 2021 Ook in 2021 houden we je elke maand op de hoogte van relevante updates en nieuwe features van onze software. En leggen we je uit hoe hoe je hiermee aan de slag kunt gaan! Met deze maand onder andere: community actie jaarkalender, gespreksverslag in AFAS en uitbreiding MySurvey.
Community actie jaarkalender

Afgelopen maart hebben we je geïnformeerd over de community actie Nationale Complimentendag. Dit was voor een groot aantal klanten en leuke toevoeging op de tijdlijn van hun platform. Niet alleen voor de fun, maar ook voor wat extra positiviteit en leren complimenteren (communiceren). Voor de rest van het jaar hebben we een activiteitenkalender gemaakt om jouw interne 'community' te activeren en motiveren! Uiteraard zullen we je elke maand vrijblijvend voorzien van uitgebreide input, teksten en beelden om deze community actie een plek te geven op jouw platform.

Benieuwd naar de eerst volgende community actie? Neem contact op met jouw WELDER contactpersoon.

Toelichting per competentie

Tijdens het beoordelen van de competenties van een medewerker in MyVIP, is het soms wenselijk om een toelichting te kunnen geven op deze beoordeling. Daarom is het voortaan mogelijk om per competentie een toelichting te geven. Ook de optie om een algemene toelichting te geven op de gehele beoordeling, blijft onderaan de module mogelijk!

Gespreksverslag op persoonlijk profiel

Na het afronden en accorderen van een gesprek, blijft het gespreksverslag voor de medewerker toegankelijk via ‘Mijn gesprekken’. Voortaan wordt dit gespreksverslag ook middels een pdf toegevoegd aan het persoonlijke profiel van de medewerker. Onder het tabblad ‘Mijn ontwikkeling’ worden de gespreksverslagen toegevoegd in het blokje ‘Bestanden’. Op deze manier blijven alle gespreksverslagen voor de medewerker gemakkelijk en overzichtelijk bewaard en bereikbaar op één plek.

Gespreksverslag in AFAS dossier

Gespreksverslagen worden voortaan middels een pdf toegevoegd aan het persoonlijke profiel van de medewerker. Daarnaast bieden we ook de optie om deze gespreksverslagen automatisch in het AFAS dossier van de betreffende medewerker op te slaan. Voorwaarde is wel dat je/jouw werkgever al beschikt over AFAS en een koppeling heeft met de WELDER omgeving. Vraag naar de mogelijkheden bij je WELDER contactpersoon!

Uitbreiding functionaliteiten MySurvey

MySurvey heeft drie nieuwe functionaliteiten! Zo kan er voortaan onder het tabblad ‘Uitnodigingen’ worden ingesteld na hoeveel dagen de gebruiker een herinneringsmail moet krijgen om een Survey in te vullen. Hierbij worden het aantal dagen ingevuld (bijv. 30). Ook is het nu mogelijk om individuele gebruikers uit te nodigen voor een Survey. Daarnaast is het toevoegen van een vraag iets uitgebreid. Er verschijnt nu een venster waarin de verschillende soorten vraagopties worden weergegeven, inclusief het kopiëren van een eerder gemaakte vraag.

Wist-je-dat-je...

Een leidinggevende kunt herinneren aan zijn/haar gemaakte werkafspraken met een medewerker? Een medewerker ontvangt standaard herinneringen per mail van werkafspraken die hij/zij maakt met zijn/haar leidinggevende tijdens het VIP-gesprek. Een leidinggevende krijgt geen standaard herinnering per mail over de gemaakte afspraken met zijn/haar medewerkers. Maar dit is wel in te stellen! Mocht dit wenselijk zijn, vraag je contactpersoon bij WELDER om dit voor jou in te stellen.

Start direct of neem contact met ons op!