Jouw medewerkers op de bouw, onderweg en op kantoor verbonden in één medewerkers-app

Lees hier hoe Hendriks Groep met het platform van WELDER zorgt voor meer betrokken medewerkers en goede bedrijfsresultaten.

Header bouw

Wie zijn jullie?

Hendriks groep is een fabrikant van stalen bekistingtechniek uit Veenendaal. Hendriks groep staat voor creatief ondernemerschap met innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen en is juist daarom ook een aantrekkelijke werkgever waar werkplezier centraal staat.

Wat was jullie uitdaging?

Hendriks Groep bestaat uit vier bedrijven en een holding werkzaam in het spectrum van betonbouw en fabricage.

Met verschillende bedrijven is het een uitdaging om alle medewerkers met elkaar te verbinden. Hoe zorg je voor goede communicatie tussen het productiepersoneel en kantoorpersoneel?

Legenda Hendriks Groep

Een medewerkers-app op maat

Wil jij aan de slag met het platform van WELDER voor jouw bouwbedrijf? Start de inrichting dan met een template op maat voor de bouw! Hierin vind je onder andere handige digitale trainingen gericht op veilig werken, een ingerichte gesprekscyclus op korte projectevaluaties en een marktplaats waar medewerkers gereedschap kunnen lenen. Het template pas je makkelijk naar wens aan.

Undraw building websites i78t 1

Hoe hebben jullie de MijnHendriks app ingericht?

Onze medewerkers zijn continu onderweg tussen productie en bouwplaatsen. Het doel was om de mensen op de hoogte te houden van alles wat er speelt binnen Hendriks. Daarom hebben we voor de module MyCompany gekozen. Het is de plek voor onze medewerkers om te delen waar ze aan werken en trots op zijn. Iedere medewerker van Hendriks Groep heeft een eigen profiel die terugkomt in het online smoelenboek. Zo leer je je collega’s veel makkelijker kennen. Op de tijdlijn komen maandelijks leuke acties, polls en wedstrijden voorbij om extra activiteit te stimuleren.

De app is vormgegeven in de huisstijl van Hendriks groep, dit was een grote wens!
Hendriksgroep afb 1

Onze medewerkers werken in de fabriek of zijn op locatie aan het werk. Daarom is het super handig dat zij via de MijnHendriks app op de telefoon altijd toegang hebben tot belangrijke informatie.

In de bieb van MyAcademy vinden medewerkers informatie over bijvoorbeeld de jaarplanning, het veiligheidshandboek en de organisatiestructuur.

Onze mederwerkers door het hele land zijn altijd op de hoogte van het laatste Hendriks groep nieuws.
Hendriks groep bieb
Hendriksgroep afb2